Uudista IT-palvelusi ajoissa

Siitä huolimatta, että liiketoiminta on kehittynyt yhä digitaalisemmaksi ja monikanavaisemmaksi, usea yritys on jäänyt jälkeen jopa useamman vuosikymmenen tietotekniikan ja tietoturvallisuuden kehittämisessä. Moni tämän hetkinen yrityspäättäjä on elänyt myös ajalla, jolloin yrityksen IT-uudistukset olivat iso ja kankea kertainvestointi, joka koettiin epämiellyttävänä ja hankalana. Vaiheittaista muutosta tai porrastusta ei tunnettu.

 

 

Elämme tällä hetkellä kuitenkin maailmassa, jossa ympäristömme muuttuu koko ajan. Yrityksien täytyy olla yhä enemmän valppaana ja tarkkailla liiketoimintaympäristöään. Meidän täytyy pystyä tunnistamaan muun muassa erilaisia uhkia ja kyetä hallitsemaan ja torjumaan mahdollisia haavoittuvuuksia ja tietoturvahyökkäyksiä.

Vain viisikin vuotta vanhoilla IT-laitteilla tämä kaikki kuulostaisi ylitsepääsemättömän hankalalta ja vaivalloiselta mutta tämän päivän teknologia pystyy havaitsemaan, tunnistamaan, 

IT-ympäristö

ennakoimaan, estämään ja raportoimaan jatkuvasti ympärillämme tapahtuvista asioista, jolloin

 me pystymme keskittymään itselle mieluisiin asioihin.

 

Kankeasta ja hyppäyksellisestä uudistuksesta IT-ympäristöstä toiseen, olisikin järkevämpää kehittää nykyistä tietotekniikkaympäristöään. Tällöin oma IT-ympäristö vastaisi sen hetkisiä vaatimuksia muun muassa tietoturvassa ja suojauksessa. Juuri näiden jatkuvien muutoksien ja vaatimuksien takia ei enää olisikaan mielekästä käynnistää monta vuotta kestäviä uudistusprojekteita.

 

Kuten Accenturen teknologiajohtaja, Tuomas Nyström, Tivi-lehden haastattelussa toteaakin: ”Isot muutokset syövät kaiken energian ja fokuksen. Samalla ne lamaannuttavat organisaation. Kun katsomme maailmaa, johon olemme menossa, itsensä jäädyttäminen vuosiksi voi olla fataali liike”.

 

Millaisena sinä koet yrityksesi IT-ympäristön nyt ja tulevaisuudessa?

 

Tarvitsetteko apua prosessienne kehittämiseen tai ylläpitoon?

 

Tutustu kattaviin IT-palveluihimme sekä toteuttamiimme referensseihimme ja tilaa samalla ilmainen IT-ympäristön konsultaatio!

 

Yhteistyökumppaninamme toimivat Lenovo ja Intel, jotka takaavat toimivan ja turvallisen IT:n, mikä tahansa tarpeesi onkaan. Ota yhteyttä ja kysy kampanjatarjousta!

 

Ota yhteyttä
  • Piispantilankuja 6 a, 02240 Espoo
  • Pitkämäenkatu 11, 20250 Turku
  • Vaihde: 09 86773500
Asiakaspalvelu
Twiitit