Johtoryhmä
Partner, 0403040501
Somicin ex-toimitusjohtajalla tietotekniikan diplomi-insinöörillä Markus Torkilla on yli 25 vuoden kokemus ICT-alalta, joista hän on työskennellyt yli 10 vuotta tuotekehityksen johtotehtävissä TeliaSoneralla. Hänellä on pitkä kokemus ICT- palvelutarjonnasta asiakkaille. Vapaa-ajallaan Markus rentoutuu mielellään jääkiekon ja tenniksen parissa.
Toimitusjohtaja, 0403040502
Yo-merkonomi Eero Taipaleella on yli 20 vuoden kokemus erilaisten IT-palveluja tarjoavien yritysten johtotehtävistä (mm. Somic, Sonera ja Telia). Eerolla on pitkä kokemus ja vahva osaaminen erityisesti verkotettujen IT-palvelujen tarjonnasta yrityksille ja yhteisöille. Työltä liikenevän vapaa-ajan Eero käyttää mieluusti purjehtimiseen ja tenniksen pelaamiseen.
Partner, 0403040516
Jyrki Saikko on espoolainen yo-merkonomi, jolla on vahva osaaminen tietotekniikasta ja yritysten puhe- ja contact center -ratkaisuista. Jyrki työskenteli ennen Somicia kahdeksan vuotta Soneran (Telian) palveluksessa vastuualueenaan IT-ratkaisut yrityksille. Alalla hän on toiminut lähes 30 vuoden ajan ja omaa todellisen ammattilaisen taidot koko tietotekniikan toimialalta. Vapaa-aikanaan mies viihtyy lenkkeilyn, kalastuksen, golfin ja matkailun parissa
Partner, 0403040506
Diplomi-insinööri Minna Torkki omaa yli 20 vuoden kokemuksen IT-alalta. Aiemmin hän on työskennellyt myös Elisan tuotekehityksessä. Minnalla on vahva osaaminen tietotekniikan asiantuntijapalveluista tarjonnasta ja niiden yhdistämisestä järjestelmäratkaisuihin. Ex-tennisammattilaiseen Minnaan voi törmätä tenniskentän ohella jumppasalilla tai laskettelumäessä.
Partner, 0403040508
Max Kankainen omaa kokemusta tietotekniikan tarjonnasta yrityksille ja yhteisöille yli 20 vuoden ajalta. Maxin erityisosaaminen ulottuu tietotekniikan integroinnista asiakkaiden laite- ja järjestelmäratkaisuihin. Kun Max heittää vapaalle, suuntaa hän veden äärelle vapa kädessään tai pelikentille.
Toimitusjohtaja, Somic Turku Oy, 0403040510
Pitkän linjan teleosaajana tunnettu toimitusjohtaja Juha Palonen on rakentanut yli 25 vuoden ajan monipuolisia puhe – ja IT- palveluja yrityksille Varsinais-Suomessa. Juhalla on kokemusta telealalta laaja-alaisesti mm. eri operaattoreiden ratkaisumalleista. Hänellä on myös hyvä asiantuntemus asiakkaan näkökulmasta toimittuaan pitkään mm. sähköurakointiliikkeen toimitusjohtajana. Vapaa-aikaa Juha viettää monissa luottamustehtävissä sekä mieluusti matkustaen ja kesäasunnolla Paraisilla.
Partner, Somic Turku Oy, 0403040528
Sähkö-/tietoliikennekoulutuksen omaavalla Nicolla on useamman vuoden kokemus asiakaspalvelu- ja myyntitehtävistä. Vapaa-aikansa Nico käyttää mieluiten jääkiekkoa ja golfia pelaten, sekä kuntosalilla käyden. Nico on Turun tiimin uusin vahvistus ja uusin osakas.
Ota yhteyttä
  • Piispantilankuja 6 a, 02240 Espoo
  • Pitkämäenkatu 11, 20250 Turku
  • Vaihde: 09 86773500
Asiakaspalvelu
Twiitit