Johtoryhmä
Toimitusjohtaja, 0403040501
Tietotekniikan Diplomi-insinööri Markus Torkilla on yli 20 vuoden kokemus IT-alalta, joista hän on työskennellyt yli 10 vuotta operaattoripalvelujen tuotekehityksen johtotehtävissä TeliaSoneralla. Niinpä hänellä onkin pitkä kokemus asiantuntijana yritysten ja yhteisöjen tietoliikenneratkaisujen tarjonnasta ja kehityksestä kaikilta tietotekniikan osa-alueilta. Vapaa-ajallaan Markus rentoutuu mielellään jääkiekon ja tenniksen parissa.
Varatoimitusjohtaja 0403040502
Somicin varatoimitusjohtajalla yo-merkonomi Eero Taipaleella on yli 20 vuoden kokemus erilaisten IT-palveluja tarjoavien yritysten johtotehtävistä (mm. Sonera ja Telia). Eerolla on pitkä kokemus ja vahva osaaminen erityisesti verkotettujen IT-palvelujen tarjonnasta yrityksille ja yhteisöille. Työltä liikenevän vapaa-ajan Eero käyttää mieluusti purjehtimiseen ja tenniksen pelaamiseen.
Palvelupäällikkö, 0403040504
Kauppatieteiden maisteri Kati Korhosella on yli 10 vuoden kokemus tietotekniikan tuotekehityksestä ja palvelutarjonnasta yrityksille ja yhteisöille. Katin erityisosaamiseen kuuluvat Elisan yrityspalvelut yrityksille. Korkeakoulututkinnon ja pitkän liike-elämän kokemuksen yhdistäminen onkin eduksi asiantuntijapalveluiden tarjonnassa. Katin vapaa-aika kuluu talvisin hiihdon merkeissä ja kesäisin hänet löytää lenkkipolulta tai H-veneen kannelta.
Partner, 0403040516
Jyrki Saikko on espoolainen yo-merkonomi, jolla on vahva osaaminen tietotekniikasta ja yritysten contac center -ratkaisuista. Jyrki työskenteli viimeksi kahdeksan vuotta Soneran palveluksessa vastuualueenaan IT-ratkaisut yrityksille. Alalla hän on toiminut 20 vuoden ajan ja omaa todellisen ammattilaisen taidot koko tietotekniikan toimialalta. Vapaa-aikanaan mies viihtyy golfin, kalastuksen, sulkapallon tai pyöräilyn parissa.
Partner, 0403040506
Diplomi-insinööri Minna Torkki omaa yli 10 vuoden kokemuksen IT-alalta. Aiemmin hän on työskennellyt myös Elisan tuotekehityksessä. Minnalla on vahva osaaminen tietotekniikan asiantuntijapalveluista tarjonnasta ja niiden yhdistämisestä järjestelmäratkaisuihin. Ex-tennisammattilaiseen Minnaan voi törmätä tenniskentän ohella jumppasalilla tai laskettelumäessä.
Partner, 0403040508
Max Kankainen omaa kokemusta tietotekniikan tarjonnasta yrityksille ja yhteisöille yli 20 vuoden ajalta. Maxin erityisosaaminen ulottuu tietotekniikan integroinnista asiakkaiden laite- ja järjestelmäratkaisuihin. Kun Max heittää vapaalle, suuntaa hän veden äärelle vapa kädessään tai pelikentille.
Partner, 0403040505
Marko Jämsäsellä on yli 10 vuoden kokemus Somicin palvelutarjonnasta yrityksille ja yhteisöille. Markolla on pitkä kokemus contact center -palveluista. Markon rakkaimpia vapaa-ajan harrastuksia ovat salibandy, kaukalopallo, laskettelu ja surffaaminen.Marko Jämsäsellä on yli 10 vuoden kokemus Somicin palvelutarjonnasta yrityksille ja yhteisöille.
Toimitusjohtaja, Somic Turku Oy, 0403040510
Pitkän linjan teleosaajana tunnettu toimitusjohtaja Juha Palonen on rakentanut yli 25 vuoden ajan monipuolisia puhe – ja IT- palveluja yrityksille Varsinais-Suomessa. Juhalla on kokemusta telealalta laaja-alaisesti mm. eri operaattoreiden ratkaisumalleista. Hänellä on myös hyvä asiantuntemus asiakkaan näkökulmasta toimittuaan pitkään mm. sähköurakointiliikkeen toimitusjohtajana. Vapaa-aikaa Juha viettää monissa luottamustehtävissä sekä mieluusti matkustaen ja kesäasunnolla Paraisilla.
Partner, Somic Turku Oy, 0403040528
Sähkö-/tietoliikennekoulutuksen omaavalla Nicolla on useamman vuoden kokemus asiakas-palvelu- ja myyntitehtävistä. Vapaa-aikansa Nico käyttää mieluiten jääkiekkoa ja golfia pelaten, sekä kuntosalilla käyden. Nico on Turun tiimin uusin vahvistus ja uusin osakas.
Ota yhteyttä
  • Piispantilankuja 6 a, 02240 Espoo
  • Pitkämäenkatu 11, 20250 Turku
  • Vaihde: 09 86773500
Asiakaspalvelu
  • Huolto: 010 633 1400
  • asiakaspalvelu@somic.fi
Twiitit
Inline
Inline