Mobiilivaihde ja sen hyödyt

Mobiilivaihde on moderni ratkaisu, joka sopii kaikille, jotka haluavat tehostaa palvelukykyään ja olla helposti tavoitettavissa.

 

Mobiilivaihde yhdistää kaikki perinteisen puhelinjärjestelmän ominaisuudet yhdeksi kompaktiksi paketiksi ja on kustannustehokas sekä helppo ratkaisu asiakaspalvelun parantamiseen.

 

Mobiilivaihteen toiminnallisuus

Mobiilivaihde

 

Mobiilivaihteen käyttäjien tilat ja läsnäolotiedot näkyvät kaikille käyttäjille, mikä tekee käytöstä vaivatonta. Tällöin se tunnistaa mistä ja milloin työntekijät voidaan parhaiten tavoittaa.  Näin puhelut osataan ohjata heti oikealle henkilölle. Mobiilivaihde toimii matkapuhelimella eikä vaadi raskaita järjestelmähankintoja.

 

Mobiilivaihde helpottaa myös kommunikointia, sillä se mahdollistaa pikaviestit eri käyttäjien välillä. Mobiilivaihteen chat-ominaisuudella voit viestitellä kollegoiden kesken ajasta ja paikasta riippumatta.

 

 

Mobiilivaihde parantaa asiakaspalvelun tasoa

 

Paranna asiakaspalvelusi tasoa informatiivisella vuorovaikutuksella sekä kehittyneellä seuranta- ja raportointijärjestelmällä.

Mobiilivaihde

Mobiilivaihde tarvittaessa mahdollistaa myös muun muassa tiedotteiden nauhottamisen asiakkaille sekä käytyjen puhelujen tallentamisen. Mahdollisia ruuhkatilanteita mobiilivaihde helpottaa takaisinsoitto -mahdollisuudella, jolloin asiakkaan ei tarvitse hetkeäkään odottaa jonossa.

 

Mobiilivaihteeseen saatavan lisälaajennuksen avulla saat myös kattavia raportteja muun muassa asiakaspalvelun toimivuudesta sekä puheluiden kestosta ja aikataulusta. Voit määrittää itse haluamasi raportoitavat parametrit, joita voivat esimerkiksi olla tarjotut puhelut, monestako eri numerosta puheluita on saapunut, vastatut puhelut, vastausprosentti, luopuneet puhelut, luopumisprosentti sekä yhden puhelun keskiarvoinen kesto.  Puheluraportin lisäksi mobiilivaihdetta voi käyttää myös työajanseurantaan ja työaikaraporttien luomiseen.

 

Mobiilivaihteen pystyy integroimaan myös ulkopuolisiin palveluihin, kuten CRM:ään tai kalenteriin.

 

Tilaa ilmainen demo ja tutustu!

P.S. Somic mobiilivaihteen ohjelmiston saa ladattua Windows, Android ja iOS –käyttöjärjestelmän matkapuhelimiin sekä SIP-pöytäpuhelimiin.

 

 

Ota yhteyttä
  • Piispantilankuja 6 a, 02240 Espoo
  • Pitkämäenkatu 11, 20250 Turku
  • Vaihde: 09 86773500
Asiakaspalvelu
Twiitit