Huipputiimien luento kiinnosti meitä kaikkia.

Luento Somicin Vänrikinkujalla Espoossa.

Filosofian luento kiinnosti meitä kaikkia Somicissa. Filosofi Esa Saarinen innosti syventämään ajatteluamme ja kehittämään tiimiemme toimintaa.

Somicissa kokoonnuttiin kuuntelemaan huipputiimidynamiikan luentoa 9.1.2023. Huipputiimien kehittämisohjelmamme sai lentävän lähdön, kun filosofi Esa Saarisen saapui uuteen toimistoomme Espoon Vänrikinkujalle.

Filosofi Esa Saarinen tunnetaan kaikkialla eikä vähiten filosofian ja organisaation systeemiälyn luennoista Aalto Yliopistossa. "Viime syksynä Esa Saarisen Pafos-seminaari 54:ssa minulle syntyi ajatus kutsua hänet Somiciin vierailulle, sillä halusin tarjota muillekin saman ajattelun voimaannuttavan mahdollisuuden. Olimme todella onnekkaita, kun saimme Esan paikalle ja luennon järjestymään", kertoi Somic Oy:n toimitusjohtaja Markus Torkki samalla kiittäen filosofia luennon väliajalla.

Luento liittyi Somicissa vuonna 2022 käynnistyneeseen huipputiimien kehittämisohjelmaan, jossa syvennytään toiminnan parantamiseen jokaisen ajattelun kehittämisen kautta.

"Somicissa oli silmiinpistävää havaita henkilöstön hellän dynaaminen yhtenäisyys. Sanaton yhteys on selkeä voimavara tai jopa Somicin salainen ase", tuumaili Esa Saarinen luennon jälkeen kahvikuppi kädessään.

Somicin uusi henkilöstöjohtaja Eero Taipale oli innoissaan kuvaillessaan rinnalla olemisen merkitystä. "Minun on ollut ilo kuunnella Esan luentoa ja samalla havaita henkilöstön hersyvä kiinnostus ajattelun syventämiseen ja rinnalla oloon".

Esa Saarinen on tunnettu itse keksimistään sanoista ja teemoista. Laajalti tunnettua on ollut muun muassa 007- teesit. "James Bond ei hätäänny vaikeissakaan tilanteissa vaan ryhtyy välittömästi tarvittaviin toimiin - tilanteessa kuin tilanteessa. Asiakkaan auttaminen välittömästi kaikissa tapauksissa on meillä Somicissa ollut sydämen asia koko toimintahistoriamme ajan", totesi Somicin palvelujohtaja Kari Rapo keittiöpöydän äärellä.

"Luovuus syntyy systeemin 2 ajattelulla pohtiessamme asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämismahdollisuuksia. Sitä kun lisäämme, niin asiakkaamme kiittävät", kiteytti myyntijohtaja Minna Torkki.

Luennon nuorin osallistuja oli uusin työharjoittelijamme Elias Jungman. "Vielä aamulla en tiennyt kuka on filosofi Esa Saarinen, mutta nyt tiedän jopa hänen ajatuksistaan hyvin paljon ja haluan lukea hänen kirjaa meistä ensimmäisenä", hymyili Elias luennon jälkeen kädessään Esa Saarisen uusin kirja, jonka Esa toi tuliaiseksi tullessaan vierailulle.

Ota yhteyttä

Lomakkeen tiedoissa on puutteita. Tarkistathan syöttämäsi tiedot ja yritä uudelleen.

Lomakkeen toimituksessa tapahtui odottamaton virhe. Otathan meihin yhteyttä sähköpostitse.

Kiitos!

Pyyntösi on lähetetty! Otamme sinuun pian yhteyttä.