Jo viidettä kertaa järjetestty Somic Perhegolf -tapahtuma innostaa lajin aloittamiseen

Golfin avulla syvennetään asiakkassuhdetta

Somic Oy:n asiakkalleen järjestämä golftapahtuma on muodostunut vuosittaiseksi traditioksi ja ICT-palveluja tuottavan yrityksen nimeä kantava lähipelialue Kurk Golfissa pelaavien harjoittelun tyyssijaksi.

Kurk Golfiin saapuva golfari ohittaa ennen klubitalolle saapumistaan golfkeskuksen suuremman lähipelialueen vasemmalla ja rangen oikealla. Lähipelialue on nimetty Kurkin pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Somic Oy:n mukaan, jonka havaitsee muun muassa alueen lipputangoista ja mainoskyltistä.

Golf.jpg Lähipelin kautta kohden täyttä svingiä. Kurkin ja Somicin harjoitusalue on tilava, kodikas ja eritttäin keskeisellä paikalla.

Somic on 2000-luvun alussa perustettu yritys, joka käynnisti toimintansa toimittamalla puhelinjärjestelmiä. Viestinnän ja tiedonsiirron kehittymisen myötä Somic laajensi liiketoimintaansa dataverkkoihin.

Näiden kahden yhdistyessä Somic on erikoistunut kokonaisvaltaiseksi ICT-palveluiden tuottajaksi, jolla on toimipisteet Espoossa sekä Turussa.

Kurk Golf on ollut jo kymmenkunta vuotta keskittänyt kaikki alan hankintansa Somicille.

Yhteistyö on laajenemassa moninaisesti myös konsernitasolle. Tästä merkittävänä esimerkkinä on Somicin GoGolf Groupille tuotettava asiakaspalvelujärjestelmä, Contact Center.

Golfkenttä luo puitteet asiakkaan kohtaamiseen

Vastavuoroisesti Somic käyttää säännöllisesti Kurk Golfin palveluja sidosryhmille järjestämissään tilaisuuksissa

Elokuussa Somic järjesti jo viidennen kerran asiakkailleen perhetapahtuman, jonka kantavana ajatuksena on golfiin tutustuttaminen ja niiden jalostaminen.

Kutsuttuina olivat myös asiakkaiden perheenjäsenet, joten lapsia ja juniori-ikäisiä oli taas runsaasti paikalla.

golf-2.jpg Juniorien SM-kisoissa hopeaa saavuttanut Fanni Grönlund antaa Somicin tapahtumaan osallistuneille ohjeet puttiharjoitelua varten.

”Konsepti on osoittautunut erittäin toimivaksi. Kynnys lajiin tutustumiseen on alhaalla. Tapahtumaan osallistuu hyvä määrä asiakkaitamme, useimmilla on lapsia mukanaan. Perheen yhdessä kokeminen ja oppiminen ovat arvossaan. Järjestelyt ja opetus eri rasteilla on mietitty huolella myös turvallisuusaspektit huomioiden. Tunnelma on rento ja aika kiitää kuin siivillä”, kuvailee Somicin osakas Max Kankainen.

”Päivän päätteeksi halukkaat ovat päässeet myös oikealle kentälle kokeilemaan taitojaan. Palaute on erittäin positiivista. Tämä kannustaa meitä kehittämään tätä tapahtumaa ja muita aktiviteettejä lajin parissa”, Kankainen jatkaa.

Somicin yrityskulttuurissa golf on luonnollinen tapa olla yhteydessä eri sidosryhmien kanssa.

”Golfkierroksen, harjoitus -tai opetustapahtuman yhteydessä kanssakäyminen ja henkilöön tutustuminen tapahtuvat varsin luonnollisella tavalla. Henkilökuntaamme rohkaistaan viemään asiakkaitaan kentille.”

”Omalta kohdaltani muistan, kuinka ennen golfiin tutustumista suhtautumiseni lajiin oli hyvin varauksellista. Käsitykset muuttuivat nopeasti tarttuessani mailaan. Samoin käy kumppaneillemme, kun heille vedetään täyspainoinen golfdemo ja harjoitukset peleineen Kurkissa.”

Kurkin junioritoimintaan lisäresursseja

Koronaviruksen aikana kohtaamiset vapaa-aikaan ja töihin liittyen ovat yleistyneet rakettimaista vauhtia lähes kaikilla kotimaisilla kentillä.

”Raikas ulkoilma, luonnonläheisyys, helposti pidettävät turvavälit, sekä kaikille sopiva liikuntamuoto ovat nostaneet golfin korona-ajan menestyjäksi”, kiteyttää perustelut golfin menestykselle Kurk Golfin toimitusjohtaja Petteri Patjas.

”Meille Somicin tapaiset pitkäaikaiset yhteistyökumpppanit ja heidän asiakastilaisuutensa ovat parhaita mahdollisia referenssejä. Haluamme palvella yritysasiakkaitamme paitsi Kurkissa, myös GoGolf Groupin kokonaisvaltaisen golfalan palvelukonseptin kautta muilla alan palvelusektoreilla.”

golf-3.jpg Somic Oy:ssa kentillä järjestettävät tapahtumat sekä golfaamiseen kannustaminen on havaittu tuottaviksi panostuksiksi.

Harjoitusalueen brändäämnien Somicille on kehitetty huolellisen yhteisen mietinnän perusteella.

”Lähipelialueen sijainti ja pelin tärkeimmän osasen korostaminen vaikuttivat ratkaisuun. Erityisen iloisia olemme siiä, että Somic on halunnnut tukea Kurkin junioritoimintaa, joka on kovassa nosteessa”, Patjas kiittelee kumppania ja pitkäaikaista yhteistyötä.

Kirjoittanut: Teemu Tyry @teemutyry

Alkuperäinen teksti: Golfin avulla syvennetään asiakassuhdetta: ”Perhetapahtuma innostaa lajin aloittamiseen”.

Ota yhteyttä

Lomakkeen tiedoissa on puutteita. Tarkistathan syöttämäsi tiedot ja yritä uudelleen.

Lomakkeen toimituksessa tapahtui odottamaton virhe. Otathan meihin yhteyttä sähköpostitse.

Kiitos!

Pyyntösi on lähetetty! Otamme sinuun pian yhteyttä.