5G tuo mobiiliverkkoihin ennennäkemätöntä suorituskykyä

5G mahdollistaa kustannustehokkaat palveluperusteiset verkkoratkaisut

Vaihda suurempi G silmään ja valjasta nopeus yrityksesi käyttöön!

DNA 5G-nopeudet ovat käytössä jo monissa kaupungeissa ja verkko kehittyy ripeään tahtiin.

Kattava DNA 4G-verkko tavoittaa jo 99 % suomalaisista ja sitä vahvistetaan jatkuvasti. 4G-verkon rinnalla huippunopea 5G-verkko laajenee jatkuvasti uusille paikkakunnille. Katso paikkakuntasi tilanne DNA kuuluvuuskartasta.

Kuidunkaltaiset toimipisteyhteydet laajemmalle saatavuusalueelle

5G tuo mobiiliverkkoihin ennennäkemätöntä suorituskykyä ja tehokkuutta: gigabittien huippunopeudet, äärimmäisen lyhyen viiveen, massiivisen kapasiteetin ja entistä yhtenäisemmän käyttäjäkokemuksen. 5G täydentää vaiheittain 4G:tä ja kiinteän verkon yhteyksiä yritysten yhteysteknologiana. Toimialasta ja yrityskoosta riippumatta 5G-teknologia tarjoaa yrityksille monipuolisia uusia mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiseen.

Somicin yritysasiakkaat luottavat DNA-verkkoon

DNA 5G:n myötä yhä useampaan toimipisteeseen saa huippunopeat, alhaisen viiveen yhteydet mahdollistamaan liiketoiminnan digitalisointia ja jatkuvuutta. Kiinteä 5G (Fixed Wireless Access, FWA) tarjoaa kuidunkaltaiset internet- tai yritysverkkoyhteydet taatulla kapasiteetilla. 5G tuo joustavuutta myös uusien toimipisteiden perustamiseen ja väliaikaisiin tarpeisiin, kuten tapahtumiin tai rakennustyömaille.

5G-liittymät päätelaitteineen tuovat huippunopeat ja alhaisen viiveen yhteydet liikkuvaan työhön. 5G:n ansiosta työntekijät voivat työskennellä myös liikkeellä ollessaan samoilla työkaluilla ja nopeuksilla kuin toimistolla.

DNA_pinkwhite_RGB_Original.jpg

Turvallisesti verkossa

Oikein valituilla tietoturvapalveluilla yrityksen tiedot pysyvät turvassa ja suojaudutaan palvelunestohyökkäyksiltä sekä saa kaikkien työntekijöiden käyttöön turvalliset ja helpot etäyhteydet.

Uusi DNA Selausturva matkapuhelinliittymien tietoturvauhkien tunnistamiseen yrityksille suunnattu palvelu. Selausturva suojaa tunnetuimmilta haitallisilta sivuilta, tietojenkalastusyrityksiltä ja haittaohjelmilta. DNA Selausturva toimii DNA:n mobiiliverkossa, jolloin erillisen sovelluksen asennusta ei vaadita laitteeseen, eikä palvelu siten vaikuta laitteen suorituskykyyn. Yritys on näin paremmassa suojassa.

DNA yrityskumppanina laaja asiantuntemus

"Olemme iloisia Somicin tuomasta lisäarvosta asiakkaillemme", kertoo DNA:n Myyntijohtaja Tommi Takala. Somic on toiminut 15 vuoden ajan DNA:n yritysedustajana ja palvellut yritysasiakkaita Espoon ja Turun toimipisteistä käsin. "Kun takana on pitkä yhteinen historia, niin siitä hyötyvät kaikki ja asiakkaat tykkäävät", hymyilee Tommi Takala DNA:n pääkonttorin aulassa.

Tommi_Takala_DNA.jpg

Ota yhteyttä

Lomakkeen tiedoissa on puutteita. Tarkistathan syöttämäsi tiedot ja yritä uudelleen.

Lomakkeen toimituksessa tapahtui odottamaton virhe. Otathan meihin yhteyttä sähköpostitse.

Kiitos!

Pyyntösi on lähetetty! Otamme sinuun pian yhteyttä.