Somic haluaa toivottaa hyvää kesää kaikille!

Kesällä kannattaa varmistaa miten puhelut ohjautuvat.

Asikaspalveluun vastaaminen myös kesällä

Kesälomakausi on jo alkanut ja haluamme varmistaa, että puheluohjaukset ja asiakaspalvelunne sujuvat suunnitellusti. On tärkeää varmistaa etukäteen, että yrityksesi on valmistautunut lomatilanteisiin.

Puheluohjaukset kesälomaa varten

Puheluohjaukset ovat olennainen osa asiakaspalvelua, ja kesälomakaudella henkilöstön vähennyttyä on tärkeää varmistaa, että puhelut ohjataan oikein ja asiakkaiden tarpeet tulevat huomioitua. Suosittelemme tarkistamaan puhelinjärjestelmänne ohjaukset ja varmistamaan, että ne ovat päivitettyinä ja toimivat moitteettomasti. Näin voitte taata, että asiakkaanne eivät jää ilman tarvitsemaansa palvelua kesälomien aikana.

Lomatiedotteet kertovat asiakkaalle poikkeustilanteista

Kun numerossanne on oikeanlainen ääniviesti, niin asiakkaanne ovat tietoisia aukioloajoistanne. Tietoisuus lisää asiakkaidenne tyytyväisyyttä.

Kesälomakauden sujuvuuden kannalta on siis tärkeää varmistaa, että puheluohjaukset ja lomatiedotteet ovat kunnossa etukäteen. Näin voitte tarjota asiakkaillesi tasalaatuista palvelua ja välttää mahdolliset haasteet tai väärinkäsitykset.

Takaisinsoitto helpottaa sesongissa

Henkilökunnan lomailessa saattaa asiakaspalvelu ruuhkautua ja silloin mm. Takaisinsoitto auttaa tavoittamaan jokaisen asiakkaan. Somic Takaisinsoitto on palvelu, joka kirjaa soittajan numeron talteen asiakaspalvelijalle. Näin yhtään kontaktia ei jää hoitamatta.

Tiedottaminen aukioloajoista kannattaa

Lisäksi arkipyhät voivat aiheuttaa muutoksia yrityksesi aukioloaikoihin ja palveluiden saatavuuteen. On tärkeää tiedottaa asiakkaillesi näistä muutoksista hyvissä ajoin, jotta he voivat suunnitella asioimisensa sen mukaisesti. Voitte lähettää arkipyhätiedotteita sähköpostitse, tekstiviesteinä tai sosiaalisen median kanavissanne. Muistattehan myös päivittää aukioloaikatietonne verkkosivuillanne ja muissa tiedotuskanavissa.

Mikäli tarvitsette apua tai neuvoja näiden asioiden järjestämisessä, me olemme täällä auttamassa. Toivotamme teille mukavaa ja sujuvaa kesälomakautta!

asiakaspalvelu@somic.fi

Ota yhteyttä

Lomakkeen tiedoissa on puutteita. Tarkistathan syöttämäsi tiedot ja yritä uudelleen.

Lomakkeen toimituksessa tapahtui odottamaton virhe. Otathan meihin yhteyttä sähköpostitse.

Kiitos!

Pyyntösi on lähetetty! Otamme sinuun pian yhteyttä.