Microsoft 365 Asiakasseminaari

Microsoft Talo, Keilaniemi, Espoo.

Paraskin strategia on rikkinäinen, jos kukaan ei sitä toteuta. Microsoft 365.

Jokaisella yrityksellä on strategia. Se voi olla idea tai konsepti myynnin kasvattamiseen, asiakkaiden pitämiseen, nopeampaan palveluun tai uusiin kumppanuuksiin. Tai kaikkia näitä. Mutta fläppitaululta arkeen, käytäntöön ja viivan alle euroiksi on hyvin hyvin pitkä matka. Mikäli strategiaa ei pystytä jalkauttamaan ja seuramaan. Ei se auta, jos toimari sauhuaa ja henkilöstöllä on sormi suussa. Somic ja 365 on siihen ratkaisu.

Tule kuuntelemaan kokeneen strategiakonsultin Markus Westerlundin oppeja menestyksekkään strategian luomiseksi ja sen jalkauttamiseksi organisaatioon. Puhujana Strategiakonsultti Markus Westerlund, Rdigo Oy sekä Microsoft 365 Liiketoimintajohtaja Harri Mikkanen.

Tärkeää on osallistaa yrityksen henkilöstö yrityksen strategiaan. Usein strategian toteuttaminen ei ole systemaattista ja jää nopeasti unholaan strategian luomisen jälkeen. Tutustu miten moderneilla Microsoft 365 Teams -pohjaisilla työkaluilla luodaan systemaattinen tapa toteuttaa ja seurata strategiassa määriteltyjen hankkeiden etenemistä organisaatiossasi.

Tarjolla kaffet ja sivistystä.

Ohjelma 28.3.2023 klo 13:30–16.30:

13.30 Ilmoittautuminen ja kahvit

14-14:30 Strategian digitalisointi - Markus Westerlund (miten strategiatyötä digitalisoidaan 365-ympäristöön)

14.30-15.00 Microsoftin tuottavuusratkaisut - Harri Mikkanen Microsoft

15.00-15.30 Kahvitauko

15.30-16.00 Somic 365 palvelut - Kai Pennanen, 365-asiantuntija

Microsoft Talo (Keilalahdentie 2-4, Espoo). Auditorio Berlin.

Ilmoittaudu [email protected] 21.3.2023 mennessä:

Puhujat:

Markus Westerlund, Senior Partner, toimitusjohtaja

”Opimme aina vaan lisää strategian ytimen löytämisestä jokaisessa projektissa. Asiakkaidemme tukeminen näillä opeilla on hyvin motivoivaa. Yksinkertaisuus on valttia ja nopea tie euroihin. Ihastuin Microsoft 365 mahdollisuuksiin strategian jalkauttamisessa. Ja se toimii”, kiteyttää Markus Westerlund.

Markus on strategian ja asiakkuuksien hallinnan ammattilainen ja perusti Rdigon vuonna 2007.

Markus on työskenteli aiemmin 10 vuotta konsulttiyhtiö Vectian toimitusjohtajana. Hänellä on myös pitkä ura ICT-alalla, kansainvälisessä myynnissä, markkinoinnissa ja liiketoiminnan kehittämisessä mm. Nokiassa ja ICL:ssä. Markuksen erityistaito on muokata innovatiivisia konsepteja yksinkertaiseen, käytännönläheiseen ja toteuttamiskelpoiseen muotoon. Hän on ollut uuden teknologian hyödyntämisen pioneeri erikoisalana. Erikoisalana on nyt koko henkilöstön mukaan ottaminen strategian pohtimiseen kiitos teknologian. 

Harri Mikkanen, Liiketoimintajohtaja, Microsoft Surface

"Parhaimmillaan tietotyötä johdetaan bisneksen, HR:n ja viestinnän välimaastossa, ei työkalut vaan ihmiset edellä," sanoo Harri Mikkanen Talouselämän verkkosivuilla.

Harri luennoi ahkerasti Microsoftin tuottavuusratkaisujen hyödyistä organisaatioille.

Ota yhteyttä

Lomakkeen tiedoissa on puutteita. Tarkistathan syöttämäsi tiedot ja yritä uudelleen.

Lomakkeen toimituksessa tapahtui odottamaton virhe. Otathan meihin yhteyttä sähköpostitse.

Kiitos!

Pyyntösi on lähetetty! Otamme sinuun pian yhteyttä.