Firma Tennis Open’15-tapahtuma pelattiin kauniissa kesäsäässä


Firma Tennis Open’15-tapahtumaa päästiin viettämään mukavassa kesäsäässä Kalastajatorpan tenniskentillä.


”Firma Tennis Open’ 15- tapahtuma on jatkoa viime kesänä Somicin järjestämälle toimittajille suunnatulle tennistapahtumalle. Tarkoitus on luoda tapahtumasta joka vuotinen perinne.”, Somicin toimitusjohtaja ja toinen perustajaosakas, Markus Torkki kertoo. ”Tapahtumassa ei pelata vaan tennistä, vaan tarkoitus on myös tutustua uusiin ihmisiin, verkostoitua ja viettää mukavaa aikaa yhdessä muiden kanssa.”


”Päätimme järjestää Firma- tennistapahtuman, sillä tennis on mieluisa harrastus meille monelle somiclaiselle. Helpompi järjestää tenniksen ympärille tapahtuma, kun laji on meille ennestään tuttu”, Markus toteaa.


Päivä alkoi TennisHedmanin valmentajien valmennuksella, johon kaikki nelinpeleihin osallistujat pääsivät osallistumaan. Valmennuksen jälkeen ohjelmassa oli nelinpeliotteluita. Kaikki pelit pelattiin 25 minuutin aikapeleinä. Pelit pelattiin lohkoissa, ja kaikille osallistujille kertyi vähintään 3 ottelua.

hedman


Pelien jälkeen saimme nauttia Räikkösen Jurin valmistamista grillin antimista, verkostoitua toisten osallistujien kanssa, sekä kuunnella mielenkiintoisen seminaarin Petra Thorenin tennisurasta ja sen hyödyistä liike-elämässä.

Tapahtuma oli luotu myös verkostoitumista varten ja siksi yhteystietoja vaihdettiin vielä tapahtuman jälkeenkin.

Tapahtuman aikana, ja sen jälkeen pääsimme haastattelemaan osallistujia. Ohessa Rakennuslehden toimituspäällikön, Anne Korhosen, Steris-Finnaquan toimitusjohtajan, Petri Huhdin ja Aallon, Meri Löyttyniemen, haastattelut.


Haastattelussa Rakennuslehden toimituspäällikkö, Anne Korhonen

korhonen

Rakennuslehden toimituspäällikkö, Anne Korhonen, aloitti tenniksen harrastamisen Anne 3 vuotta sitten. ”Tennistä tulee harrastettua pari kertaa viikossa. Pelipaikkana on Talin tenniskeskus ja valmentajina TennisHedmanin tennisvalmentajat”, Anne kertoo. Anne on ottanut myös yksityistunteja ja käynyt kursseilla Vierumäellä. Tennis on tuttu harrastus myös Annen koko perheelle. Oma 13-vuotias poika pelaa myös tennistä TennisHedmanilla. Anne harrastaa aktiivisesti myös muuta liikuntaa. Tenniksen lisäksi Anne lenkkeilee, käy salilla ja talvisin laskettelee.

Annen mukaan tapahtuma oli kokonaisuudessaan mukava. ”Sai valmennusta, pelaamisen iloa ja tapasi uusia ihmisiä.” Annelle tuli mieleen, että oman asiakkaan olisi voinut ottaa tapahtumaan hyvin mukaan.

Kysyttäessä osallistumista mahdollisesti ensi kesän Firma Tennis Open’15-tapahtumaan, Anne toteaa: ”Olen kiinnostunut osallistumaan mahdollisesti myös tulevana kesänä Firma Tennis Open’15-tapahtumaan, jos kutsu vaan käy”.


Haastattelussa Steris Finn-Aquan toimitusjohtaja, Petri Huhti

huhti

Steris Finn-Aquan toimitusjohtaja, Petri Huhti, on pelannut tennistä vuodesta 1985 lähtien n. 3 kertaa kuukaudessa. Pelipaikkana toimivat Tuusulan tenniskeskus ja oma mökkikenttä. Muita harrastuksia ovat pääasiassa jääkiekko, metsästys ja kalastus. Petrin mukaan tapahtuma oli kokonaisuudessaan oikein mukava ja kiva. ”Oli kiva vaihtaa kuulumisia muiden osallistujien kanssa. Parasta tapahtumassa oli pelaamisen ilo, uusien ihmisten tapaaminen ja heidän kanssaan pelaaminen”, Petri kertoo. ”Tänä kesänä pelaan vielä kaveriporukalla Rosendahlin tenniskentillä oman sisäisen tennistapahtuman sekä heinäkuun loppupuolella perinteisen leikkimielisen Vimpledon nelinpeliturnauksen”, Petri kertoo.


Firma Tennis Open’15-tapahtuma Petriltä hyvin ja harrastesarjan voitto tuli yhdessä Kirjapaino Öhrlingin Samuli Raution kanssa. ”Jos kutsu tulee myös ensi vuonna Somicin järjestämään Firma Tennis Open’15-tapahtumaan, niin ilman muuta aion osallistua”, Petri toteaa.


Haastattelussa Aallon, Meri Löyttyniemi

aalto

Urheilullinen Meri on työskennellyt Aalto yliopistossa koko sen olemassaoloajan. Sitä ennen Meri on työskennellyt TKK:lla vuodesta 2000 lähtien. Tennistä Meri on puolestaan harrastanut vuodesta 2002 alkaen. Taukoja tennikseen on tullut polvileikkauksen ja lapsien syntymien takia. ”Urheilen säännöllisesti 4-5 kertaa viikossa ja liikuntaa tulee harrastettua noin 10 tuntia ”, Meri kertoo. Tenniksen ohella Meri harrastaa joogaa ja kestävyysurheilua, kuten triathlonia ja talvilajeja.


Haastattelun aikana ilmenee, että Merillä on vahva ja menestyksekäs koripallotausta. Hän on pelannut 30 vuotta ja pelannut kymmenisen vuotta mestaruussarjassa. Kokemusta on myös niin naisten maajoukkueesta kuin juniorimaajoukkueen kapteenina toimimisesta. Naisten SM-kulta on vuodelta 2000 Panttereiden joukkueesta. Koripallouralla ehti kertyä lukuisia juniorimestaruuksia Karhun Pojissa.


”Firma Tennis Open’15- tapahtumassa parasta oli kokonaisuus ja sosiaalisuus”, Meri kertoo.
Myös muita tennistapahtumia on luvassa tänä kesänä. Juhannuksena ohjelmassa on Vierumäen juhannustennisturnaus. Loppukesällä onkin sitten edessä muutto Brysseliin, joten ensi kesänä Meriä ei nähdä Firma Tennis Open’15- tapahtumassa.


Päivän päätteeksi Markus vielä kiittelee: ”Erityiskiitokset täytyy antaa TennisHedmanin valmentajille, jotka tulivat paikanpäälle vetämään huipputreenit kaikille osallistujille ennen leikkimielisiä nelinpeliotteluita. Erityiskiitokset ansaitsee myös Ex- tennisammatilaisemme, Petra Thoren, joka tuli paikanpäälle kertomaan tennisurastaan ja sen hyödyistä liike-elämässä.”

Tarkoitus on kehittää tapahtumaa entisestään ja tehdä tapahtumasta vieläkin edellistä parempi ensi vuotta ajatellen”, Markus toteaa.


Somic kiittää kaikkia osallistujia ja yhteistyökumppaneita!Edellinen sivu