Metsäalan mediatalo arvostaa Somicin kokonaisvaltaista palvelua


Metsäkustannus Oy on monikanavainen mediatalo.


-Tärkeimmät tuotteemme ovat erilaiset lehdet, kirjat ja sähköiset tuotteet, jotka on suunnattu pääasiassa metsänomistajille, metsäammattilaisille ja opiskelijoille. Suurelle yleisölle kustannetaan mm. luontokirjoja, toimitusjohtaja Outi Karemaa kertoo


Metsäkustannuksen kustantamilla lehdillä on vankka historia: Metsälehti perustettiin jo vuonna 1933 – ja Metsälehtimakasiini on puolestaan jo 15-vuotias.

-Digijulkaisut kehittyvät tällä hetkellä voimakkaasti, Karemaa sanoo.

-Metsäuutiset päivitetään verkkoon joka päivä – ja moni lukijamme lukee digilehteä ja tavallista lehteä vuorotellen.


Metsäkustannus on ollut Somicin asiakas vuodesta 2012 alkaen.

– Muuton yhteydessä päätimme kilpailuttaa puhe- ja it-ratkaisut. Kilpailutuksen tuloksena valitsimme Somicin puheratkaisut ja otimme käyttöön Voice- puhepalvelun.


Karemaa pitää yhteistyötä Somicin kanssa erittäin antoisana.

-Hyvän yhteistyömme tuloksena on suunnitelmallisuus ja pidemmän tähtäimen pohdinta lisääntynyt toiminnassamme. Somicilta löytyy aina asiantuntija, jolta voi tarvittaessa kysyä neuvoja. Tämä tehostaa omaa työtämme – ja aikaa säästyy. Myös uusien palvelu- ja laitetarpeiden ilmaantuessa, on kätevää kun voimme ottaa suoraan yhteyttä Somicin asiakaspalveluun.


Somicin palveluiden käytön helppoutta kuvaa Karemaan mielestä erinomaisesti se, että uudelle työntekijälle saadaan uudet tuotteet ja palvelut välittömästi käyttöön.
-Kaikki ratkaisut saadaan meidän kannaltamme vaivattomasti ja keskitetysti.


-Uskon, että Somicin palveluille löytyy tarvetta myös muissa suomalaisissa pk-yrityksissä.Edellinen sivu