IT-ulkoistus

 

Somic IT – kaikki tarvittava yrityksen infraan

 

Somic IT on kokonaisvaltainen IT-palvelukonsepti. Somicin IT-palvelut kattavat IT-ulkoistuksen, yhteydet, laitteet, asennuksen ja ylläpidon. Paremman IT:n ja kokeneiden asiantuntijoiden avulla saat keskittyä ydinliiketoimintaasi. Me hoidamme IT-ympäristösi vastuullisesti ja ihmisläheisellä palvelulla sekä Somicin oman henkilökunnan voimin.

 

 

IT-ylläpito

 

IT-ylläpidon avulla mikään häiriö ei keskeytä liiketoimintaasi. Ennaltaehkäisevän valvontamme ylläpitotoimilla taataan tietoverkon häiriötön käyttö sekä liiketoiminnan jatkuvuus, sillä reagoimme häiriötilanteisiin jo ennen niiden syntymistä. IT-tuessa sinua ovat palvelemassa entuudestaan tutut vastuuasiantuntijat, jotka tuntevat IT-ympäristösi ja –tarpeesi.

 

Esimerkkejä ylläpitopalveluistamme ovat käyttöoikeushallinta, tietoliikenteeseen, virustorjuntaan, varmistuksiin ja muuhun fyysiseen tietoturvaan liittyvät työt.

 

Helpdesk-palvelumme ottaa työpyynnöt monikanavaisesti vastaan: puhelimitse, sähköpostitse sekä chatin ja webin kautta. Näin pystymme ratkaisemaan suuren osan tukipyynnöistä nopeasti etänä. IT-tuki ja tukipalveluiden palvelutaso määritellään aina tarpeiden mukaan, huomioiden riittävät vasteajat.

 

 

Kapasiteettipalvelut

 

Kapasiteettipalvelut mahdollistavat paikallisesta palvelinraudasta luopumisen. Datamme sijaitsee aina Suomessa, jolloin voidaan luottaa tietosuojaan ja käytettävyyteen. Tuottamamme kapasiteettipalvelut voidaan nopeasti kohdentaa ja varmistaa, jolloin käyttäjällä on aina nopea suojattu yhteys omiin tietoihin kotimaisessa palvelinsalissa.

 

Toteutamme palvelimesi joko konesalista tai paikallisesti tarpeidesi mukaan.

 

Olemme myös Adoben, Microsoftin ja Ciscon sertifioitu kumppani ja tuotamme pilvipalveluita, joita voi käyttää alustasta tai laitteistosta riippumattomasti. Esimerkkejä tarjoamistamme pilvipalveluista ovat Microsoft Office 365, SharePoint Online ja Skype for Business.

 

 

Tietoliikenne

 

Huolehdimme yrityksesi koko tietoliikenteestä ja hankimme soveltuvat palomuurit, datayhteydet ja lähiverkkolaitteet. Ennaltaehkäisemme ja reagoimme nopeasti häiriötilanteisiin.

 

 

Konsultointi

 

Tarjoamme koulutuksia, konsultointia ja teknistä asiantuntijapalvelua IT-ympäristön kehitykseen. Meillä IT-asiantuntijapalvelut eivät ainoastaan tarjoa tuotteisiin ja tekniikoihin liittyvää koulutusta, vaan näkemystä ja osaamista juuri asiakkaan oman organisaation tarpeisiin aina strategisesta suunnittelusta liiketoiminnan sovellusten käyttöönottoon asti.

 

Esimerkkejä konsultoinnistamme on muun muassa teknisen IT-ympäristön auditointi, nykytilan analysointi sekä toimenpide- ja kehitysehdotukset, IT-ratkaisujen soveltuvuuden evaluointi ja kehitysehdotukset, olemassa olevien IT-ratkaisujen rationalisointi ja optimointi, palvelinohjelmistojen sekä niiden versiopäivitysten suunnittelu ja toteutus, eri ratkaisujen välisten integraatioiden toteutus ja tietoturvaan liittyvä konsultaatio.

 

 

Tietoturva

 

Toteutamme kaikkiin laitteisiin soveltuvat tietoturva- ja virustorjuntaohjelmistot.

 

Huomiomme myös uuden EU-tietosuoja-asetuksen (GDPR-vaatimukset) kaikissa ratkaisuissamme ja autamme asiakkaitamme GDPR:n tuomien velvoitteiden huomioinnissa.

 

Mahdollistamme myös datan varmuuskopioinnin tarpeiden mukaan.

 

 

Koulutus

 

Koulutamme yrityksien henkilöstöä monenlaisten pilvipalveluiden, laitteiden ja ohjelmistojen käytössä. Palveluiden ja laitteiden ominaisuuksien tuntemus mahdollistaa niiden parhaan hyödyn liiketoiminnalle. Meille tärkeää on Somicin palveluiden tuomat hyödyt asiakkaillemme.

 

 

 

Somic Printti-palvelut

Somic Voice-palvelut
Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö tästä

Nimi

Sähköposti

Yritys

Puhelinnumero

Ota yhteyttä
  • Piispantilankuja 6 a, 02240 Espoo
  • Pitkämäenkatu 11, 20250 Turku
  • Vaihde: +358 (0) 9 86773500
Asiakaspalvelu
Twiitit