Kasvot Somicin asiakaspalvelun takana

 

Somic palvelee asiakkaitaan monissa kanavissa, niin somessa, chatissä kuin puhelimessakin. Ilman osaavaa henkilöstöä tämä ei olisi mahdollista. Näin asiakaspalvelun viikon kunniaksi haluamme muistaa meidän IT-asiantuntijaa Tuukkaa ja projektikoordinaattoria Ania heidän mahtavasta työstänsä paremman asiakaspalvelun vuoksi!

 

Projektikoordinaattorimme Ani on energinen persoona, jonka harrastuksiin kuuluvat tanssi ja musiikki sekä etenkin samba! Tiesitkö,että sambakoulu G.R.E.S. Império do Papagaio, jossa Ani soittaa ja tanssii, on voittanut myös samban suomenmestaruuden? (Lue mielenkiintoinen tarina tästä).

 

 

Anilla on takanaan jo pitkä ura Somicilla ja hänen toimenkuvaansa kuuluvat mm. asiakaspalvelutehtävät, tukipyyntöjen vastaanotto ja käsittely. Hän toteaa, että tyypillisen työpäivän alussa varmistetaan verkonvalvontamonitorista ylläpitoasiakkaiden verkkoliikenne. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä siihen, että verkon mahdollisiin häiriöihin reagoidaan nopeasti.

 

Mikä Anin mielestä on sitten parasta asiakaspalvelutyössä? ”Minut tekee onnelliseksi työskentelyssä täällä Somicilla tyytyväiset asiakkaat, hyvät työkaverit, sekä mahdollisuus tehdä monipuolisia työtehtäviä viihtyisässä työympäristössä”, kommentoi Ani.

 

 

IT-asiantuntijamme Tuukka auttaa asiakkaitamme kaikissa IT- ja puheasioissa ja hänen vastuullaan on helpdeskin hoito. ”Helpdeskissä hoidetaan pääasiassa Somic Voice-puhejärjestelmiin ja -puhepalveluihin, sekä erilaisiin IT-caseihin liittyviä työpyyntöjä. Tarjoan apua kaikissa kysymyksissä liittyen esim. työasemien ohjelmien käyttöönottoon”, Tuukka kertoo.

Vapaa-aikansa Tuukka viettää musiikin parissa.

 

Työssänsä Tuukka motivoivat tyytyväiset asiakkaat ja heiltä saatu henkilökohtainen kiitos töiden nopeasta ratkaisemisesta.

 

 

Lopuksi Tuukka haluaa jakaa terveisensä helpparista teille kaikille: “Helpdeskiin kannattaa ottaa reippaasti yhteyttä ja kuvata oma tarve mahdollisimman tarkasti, jotta työpyyntöön on helppo tarttua ja alkaa ratkaista työpyyntöä. Olen täällä asiakasta varten ja autan mielelläni kaikissa tilanteissa!”.

 

 

Asiakaspalvelun viikkoa juhlistettiin toimistolla maittavilla kakuilla!

 

asiakaspalvelun viikko kakut asiakaspalvelun viikko kakkuasiakaspalvelun viikko kakut

 

Isot kiitokset meidän arjen sankareille!

 Edellinen sivu