Lentävä turkulainen viihdytti synttärijuhlijoita

 

Somicin Turun toimipisteen 10-vuotissyntymäpäiviä vietettiin runsain joukoin 6.10 Turun kaupunginteatterissa. ”Mahtavaa, että saimme viettää juhlapäivää näin monen asiakkaan ja yhteistyökumppanin kanssa. Esitys oli hauska ja teatterisalin täyttivät toista sataa vierastamme, joiden kanssa saimme jakaa tämän juhlapäivän”, iloitsee Somic Turun toimitusjohtaja Juha Palonen.

 

 

Turun kaupunginteatterin aula alkoi kuhista ihmisiä, kun somiclaiset ja vieraat kokoontuivat kohottamaan maljaa Turun toimipisteen juhlavuoden kunniaksi. Tämän jälkeen tiedossa oli juhlijoita varta vasten varattu teatterisali, jossa pääsimme seuraamaan näytelmää Paavo – Lentävä turkulainen.

 

Näytelmä kertoo Paavo Nurmen elämästä ja näytelmän tapahtumat sijoittuvat Turkuun sekä Paavo Nurmen seikkailuihin ympäri maailmaa. Näytelmä on myös osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa.

 

Valittu näytelmä herätti jälkeenpäin mielenkiintoni ja tutustuin lähemmin Paavo Nurmen historiaan. Lentävän suomalaisen opit tekemisen saralla ovat toistuneet myöhemminkin Suomen historiassa ja siksi pieni kansamme on menestynyt kokoaan mittavammin. Onnea Somicin seuraaviin kisoihin”, kertoo Suomen Arkkitehtiliitto SAFA:n toimitusjohtaja Janne Helin.

 

 

 

Esityksen jälkeen juhlijat pääsivät nauttimaan illallisbuffetin antimista Turun Kaupunginteatterin tiloissa.

 

”Haluan vielä kerran onnitella Somic Turku Oy:ta sen 10-vuotisesta taipaleesta. Merkkipaalun kunniaksi järjestetty illanvietto Turun, uusitussa kaupunginteatterissa, oli erittäin onnistunut: peruskorjatun ympäristön puitteet uuden karheat, tunnelma välitön, isännän puhe sopivan mittainen, tarjoilu maukasta sekä moitteetonta”, jatkaa Janne Helin vielä lopuksi.

 

 

 

 

 

 

Kiitämme vielä kerran kaikkia, jotka olivat mukana juhlistamassa päiväämme, kiitos!

 

T: Somicin väki

 Edellinen sivu