Lisävahvistusta Turkuun

 

Lokakuussa Turun toimipisteessä aloittanut Teemu Koskinen kertoo itsestään ja ensi kokemuksistaan Somicissa tuoreessa haastattelussamme.

Teemu Koskinen

 

Olen 30-vuotias syntyperäinen turkulainen. Koulutukseltani olen myyntityön tradenomi. Opinnoissani korostuivat ratkaisumyynti, asiakkuuksien hallinta ja myynnin johtaminen. Valmistuin Turun ammattikorkeakoulusta keväällä 2017.

 

Aiempaa kokemusta myynnistä on vuodesta 2010, jolloin aloitin Soneran ständimyynnissä. 2012 siirryin DNA Kauppaan. Eli televiestinnän ja IT:n parissa koko myyntiura. Myytävinä tuotteina on ollut oikeastaan koko teleoperaattorin tarjooma puhelinpalveluista laajakaistayhteyksiin ja TV-palveluihin. Tietysti näihin liittyvät päätelaitteet eli puhelimet, verkkolaitteet, jne. Tehtävät sisälsivät myös huomattavan määrän asiakaspalvelutyötä, jonka seurauksena koen oppineeni tulemaan todella hyvin toimeen erilaisten ihmistyyppien kanssa ja osaan ajatella asiakaslähtöisesti.

 

 

”Asiakas on aina ykkönen”

 

Tavoitteinani on oman kykyni mukaan lisätä, perinteisesti suomalaisten heikkoutena pidettyä, myyntiosaamista ja myyntityön arvostusta. Työssäni tahdon tuottaa asiakkailleni aina erinomaisia kokemuksia asioinnista kanssani, ja näin luoda pitkiä ja kestäviä kumppanuussuhteita.

 

Työtehtävät asiakkuuspäällikkönä Somicilla alkoivat siis lokakuun alussa. Työ on tähän asti vastannut hyvin odotuksiani, eli on rankkaa b2b-myyntiä. Joka päivä on tullut opittua jotain uutta eli aika ei ainakaan pääse käymään pitkäksi. Asiakkaat pitävät työn haasteellisena ja mielenkiintoisena, koska kaikki kohtaamiset ovat erilaisia.

Teemu Koskinen

 

Työn ulkopuolella pidän lukemisesta, jääkiekosta, elokuvista, musiikista. Harrastan myös sijoittamista ja ruoan laittoa. Lisäksi olen kiinnostunut miesten klassisesta muodista ja pukeutumistyylistä.

 

-Teemu

 

Tervetuloa taloon koko yrityksen puolesta!

 

T. Somicin väki

 Edellinen sivu