Muutoksia Freedome for Business -palveluun

Muutoksia Freedome for Business -palveluun

 

F-secure uudistaa mobiilitetietoturvapalveluaan ja jatkossa Protection Service for Business -palveluun kuuluva Freedome for Business -palvelu ei enää sisällä omaa laitehallintaa (Mobile Device Management).

 

Kolmannen osapuolen MDM-järjestelmien (esim. MobileIron ja Intune) tuki jatkuu normaalisti, eikä muutos vaikuta niitä käyttäviin Freedome for Business -asiakkaisiin.

 

Muutos ei vaikuta Freedome for Business -palvelun toimintaan päätelaitteissa: Ominaisuudet kuten VPN, Android -sovellusten suojaus, selauksen suojaus, seurannan esto ja Wi-Fi -liikenteen suojaus toimivat kuten ennenkin. Muutos koskee sekä uusia tilauksia että nykyisiä asiakkaita.

 

Mikä muuttuu?

 

Helpompi asennus: iOS-laitteiden turvaaminen ei enää vaadi Applen Push Notifications -sertifikaatin asennusta.

 

Etäkomennot poistuvat: Mobiililaitteiden lukitus ja tyhjennys, Mobiililaitteiden pääsykoodin pakotus ja Mobiililaitteiden tietoturvaprofiilien määritys ei ole enää mahdollista PSB-portaalin kautta.

 

Vain yksi versio: Muutoksen jälkeen Freedome for Business -palvelusta on vain yksi versio, jota voi käyttää sellaisenaan, tai sitä voidaan hallita kolmannen osapuolen MDM-järjestelmillä.

 

Milloin muutos tapahtuu? Sisäänrakennettu laitehallinta poistuu Freedome For Business -palvelusta 26.3.2019

 

 

Ota yhteyttä
  • Piispantilankuja 6 a, 02240 Espoo
  • Pitkämäenkatu 11, 20250 Turku
  • Vaihde: 09 86773500
Asiakaspalvelu
Twiitit