((( HALOO )))

Vastaajan kanssa juttelu - harrastus sekin.

Kaikki tarjolla olevat mobiilipalvelut maan ja taivaan väliltä, joita asiakaspalveluksikin kutsutaan.

Somic tarjoaa valtakunnan käytetyimmän mobiilivaihteen, pro tason Contact Center – ja asiakaspalvelu-ratkaisut. Kun tähän lisätään Teams –vaihde ja järeintä luokkaa edustava ulkoistettu vaihde tai yhä suositumpi kokonaan ulkoistettu asiakaspalvelu, joka hoitaa yrityksesi nimissä kaikki varaukset, tilaukset, niin Sinulla on edessäsi koko kattaus.

Somic toimittaa myös kaikki DNA mobiilipalvelut käyttöösi.

DNA_pinkwhite_RGB_Original.jpg

Ole hyvä, lue lisää palveluista

Laske tarjous

Valitse palvelu alta ja vastaa muutamaan kysymykseen. Saat tarjouksen helposti ja nopeasti 30 sekunnissa.

Mobiilivaihde

Mobiilivaihde

Suomen suosituin puhelinvaihde painaa n. 200g

Suosio ei synny koskaan syyttä. Ei laiteinvestointeja, oma henkilöstö hoitaa, softaa osaa käyttää jokainen yli 6 -vuotias älypuhelimen omistaja. Toimii niin kännyköissä, läppäreillä, padeilla kuin lankapuhelimessa. Tarjolla mobiilivaihteessa vakiona ison maailman tyyliin mm. valikkorobotti puheluiden ohjaukseen, soittoringit, takaisin soittopalvelu, puheluiden ohjaus aina vapaana olevalle henkilölle sekä tervetulo-, ruuhka– ja yötiedotteet.

Kun henkilöstö tekee töitä ja asiakkaat eivät kuuntele hissimusiikkia, se tietää aina vain yhtä asiaa - rahaa. Teille.

Contact Center

Contact Center

Kun viestiliikennettä on enemmän kuin vähemmän, tässä lepää ratkaisu.

Call center ja contact center -ratkaisussa kaikki soitot, viestit ja sähköpostit ohjataan Wilhelm Tellin tarkkuudella maaliin eli vapaana olevalle henkilölle tai palvelupyynnön mukaan osaavimmalle henkilölle. Henkilöstöllä käytössä tietokoneiden lisäksi myös kännyköissä ihka oma softa, jolla pyynnöt, viestit ja puhelut voi tarvittaessa välittää kollegalle. Parasta ratkaisussa on, että johto näkee raporteista sekunnin tarkkuudella vasteajat, joten tässä ratkaisussa ei paljon kädet taskussa töissä seisoskella.

Sanottakoon lopuksi, että ratkaisu kestää helposti 20 000 henkilöä töissä ja 30 000 puhelua tai sähköpostiviestiä päivässä.

Teams-vaihde

Teams-vaihde

Toimii paitsi etäpalavereissa, myös puhelinvaihteena

Asia on simppeli. Jos yritykselläsi on käytössä Microsoft Teams sovellus, voimme yhdistää yleisestä verkosta tulevat puhelut yrityksenne työntekijöiden matkapuhelimeen tai Teams sovellukseen. Jos käytössänne ei ole Microsoft Teams :ia, meiltä saat ohjelmistot ja lisenssit. Ja vot – Teillä onkin peruspuhelinvaihde käytössä vaihdenumeroineen ja soittorinkeineen.

Älä anna asiakkaan odottaa, sanoi eräs ruotsalainen huonekalukauppias, joka teki historiaa alallaan.

Puhelinnumerot

Puhelinnumerot

Somicilta kaikki puhelinnumerot kotimaahan ja ulkomaille

Puhelinnumerot kuten mobiilinumerot, yritysnumerot, palvelunumerot, TLA eli teleliikennealueiden kiinteänverkon puhelinnumerot sekä ulkomaiden puhelinnumerot. Kaikki Somicista. Saat myös siirrettyä käytössä olevat puhelinnumerosi meille.

Uudet ulkomaan puhelinnumerot? Kyllä, myös Saksasta ja muista maista - jopa yli 80:stä maasta. Entä numeronsiirrot ulkomaan numeroista? Kyllä, myös ne onnistuvat!

Ulkoistettu vaihde vai takaisinsoitto

Ulkoistettu vaihde vai takaisinsoitto

Parhaiten palvelet asiakkaitasi vastaamatta itse ollenkaan

Kun respan Sentraali Santra tai Santtu kaivaa nenää hiljaisina päivinä ja vastaavasti kiireisinä päivinä saa postraumaattisen stressin ylitse pääsemättömän työtaakan alla – mieti hetki.

Ulkoistetussa vaihteessa yrityksenne nimeämiin tärkeisiin numeroihin vastaa aina ja heti koulutettu ammattilainen – yrityksenne nimissä.

Takaisinsoitto lähettää asiakkaiden tärkeät soittopyynnöt organisaationne ammattilaisille. Te valitsette osaajan, tavan ja ajan. Tehokasta ja asiakas kiittää.

Ulkoistettu asiakaspalvelu

Ulkoistettu asiakaspalvelu

Menestyjät eivät vastaa asiakkaidensa soittoihin

Ulkoistetun vaihteen isoveli. Paitsi että hoidetaan kaikki puhelut tyyliin heti ja nyt, niin hoidetaan mös asiakkaiden tilaukset ja ajanvaraukset ja niin edelleen.

Melkein aina kun itse sanot kaverillesi saaneesi tietyltä lääkäriasemalta, autohuollosta, operaattorilta tai muulta palveluntarjoajalta loistavaa asiakaspalvelua – on langan päässä Somicille ulkoistetut työntekijät.

SMS Palvelu

SMS Palvelu

Pidä yhteyttä asiakkaiden mobiileihin. Kätevää eikö? Ja nopeaa.

Palvelun avulla tavoitat kohderyhmäsi nopeasti ja tehokkaasti - mobiililla. Se mahdollistaa tekstiviestin lähettämisen ja vastaanottamisen suoraaan asiakaspalvelusta.

Ota yhteyttä

Lomakkeen tiedoissa on puutteita. Tarkistathan syöttämäsi tiedot ja yritä uudelleen.

Lomakkeen toimituksessa tapahtui odottamaton virhe. Otathan meihin yhteyttä sähköpostitse.

Kiitos!

Pyyntösi on lähetetty! Otamme sinuun pian yhteyttä.