Mobiilivaihde

Suomen suosituin puhelinvaihde painaa n. 200g Kun henkilöstö tekee töitä ja asiakkaat eivät kuuntele hissimusiikkia, se tietää aina vain yhtä asiaa - rahaa. Teille.

Suosio ei synny koskaan syyttä. Ei laiteinvestointeja, oma henkilöstö hoitaa, softaa osaa käyttää jokainen yli 6 -vuotias älypuhelimen omistaja. Toimii niin kännyköissä, läppäreillä, padeilla kuin lankapuhelimessa. Tarjolla mobiilivaihteessa vakiona ison maailman tyyliin mm. valikkorobotti puheluiden ohjaukseen, soittoringit, takaisin soittopalvelu, puheluiden ohjaus aina vapaana olevalle henkilölle sekä tervetulo-, ruuhka– ja yötiedotteet.

Laske tarjous

Vastaa muutamaan kysymykseen, saat tarjouksen helposti ja nopeasti 30 sekunnissa sähköpostiisi.

Aloita

Puhelinvaihteeseen vastaaminen halutaan hoitaa yrityksen omalla henkilöstöllä. Yrityksen vaihdenumerona voi toimia jokin yrityksen puhelinnumero. Myös muut yrityksen puhelinjonot kuten myynti, huolto jne. puhelut voidaan ohjata soimaan valituille käyttäjille.

Palvelussa soittaminen tapahtuu matkapuhelimella, tietokoneella tai perinteisen näköisellä puhelimella. Matkapuhelimen sovelluksella on mahdollista nähdä työpaikan muiden käyttäjien tilatiedot sekä yhdistää puheluita että hallita omaa tavoitettavuustilaa. Käyttäjä voi liittyä tai poistua soittoringistä vaikka matkapuhelilla.

Palvelussa on tarjolla perinteisistä vaihteista tutut ominaisuudet kuten esim. yhdistäminen, puhelutiedotteet, valikkorobotti ja ohivalintanumerot. Yrityksen johto näkee puheluraporttien avulla mm. puheluiden vastausajat ja takaisinsoitto-ominaisuudella soittajaa voidaan pyytää puheluruuhkan yllättäessä jättämään soittopyyntö. Takaisinsoitto lisää yrityksen asiakaspalvelun laatua ja tuo tehokkuutta organisaation toimintaan.

Vakio-ominaisuudet

Jokaiselle käyttäjälle oma ohivalintanumero
Puhelut ohjataan joko matkapuhelimeen, pöytäpuhelimeen tai ohjelmistopuhelimeen tietokoneelle.
Mahdollisuus soittorinkeihin
Oman alaliittymän tilanhallinta (vapaa, varattu jne...)
Vaihdenumerossa esim. soittorinki tai acd-jonotus
Puhelutiedotteet (tervetulotiedote, ruuhkatiedote ja yötiedote)
Vaihdepuheluiden ajastusmahdollisuus
Puheluerittely
Mahdollisuus ottaa käyttöön valikkorobotti (IVR) esim. vaihdenumerossa

Vastaa muutamaan kysymykseen, saat tarjouksen helposti ja nopeasti 30 sekunnissa sähköpostiisi.