Mobiilivaihde

Mobiilivaihde yrityksille 1-1000 henkilöä alk. 69 €/kk – 6 kk

Mobiilivaihde: Tehokas ja Joustava Puhelinjärjestelmä yrityksellesi

Puhelut oikeille henkilöille

Mobiilivaihde ohjaa puhelut nopeasti ja tehokkaasti oikeille vastaanottajille. Tämä pilvikäyttöinen järjestelmä toimii riippumatta päätelaitteesta, mahdollistaen ymmärryksen syventämisen asiakkaitanne kohtaan ja palvelun laadun parantamisen.

Mobiilivaihteen ainutlaatuisuus

Vain noin 200g painava Mobiilivaihde mahdollistaa tehokkaan työskentelyn ilman taustahäiriöitä. Sen monipuolinen käyttöliittymä toimii saumattomasti älypuhelimilla, tietokoneilla, tableteilla ja perinteisissä lankapuhelimissa.

Erilaistavat ominaisuudet

IVR-valikot ja API-rajapinta automatisoivat puheluiden ohjausta. Soittoringit, takaisinsoittopalvelut ja aikaohjaukset. VoIP ja GSM-alaliittymien tarjoama joustavuus sekä erilaiset tiedotteet. Teksti Puheeksi -toiminto luo studio-laadukkaita tiedotteita. Käyttömahdollisuudet:

Puhelinvaihteen hallinta omalla henkilöstöllä tai ulkoistettuna palveluna. Älykäs reititys, SMS-palvelut ja yhteensopivuus CRM-, ERP- ja tiketöintijärjestelmiin.

Käytännön toiminnot

Yrityksen nykyisen puhelinnumeron siirto mahdollista. Hallitse työpaikan tilatietoja ja tavoitettavuutta joko mobiilisovelluksella tai web-käyttöliittymän kautta.

Joustavuus ja skaalautuva Ratkaisu

Erilaisilla matkapuhelinliittymille, yhteensopiva iOS- ja Android-matkapuhelimilla. Valitse oma numeronne tai hankkikaa uusi, hallinnoiden sitä web-hallintaportaalin kautta. Tehokkaat IVR-valikot ja takaisinsoittopalvelut.

Mobiilivaihdea sovellus

Näytä yritysnumero matkapuhelimesta, hallinnoi keskitetysti saapuvia puheluita. Puheluiden välittäminen ja tallennus (valinnainen).

Sovellus on saatavilla Androidille ja iOS:lle Google Play Storesta ja App Storesta. Somic tarjoaa sekä laitteet että kattavan tuen laitteistolle ja Mobiilivaihde-palvelulle. Mobiilivaihde on suunniteltu kaikenkokoisille yrityksille tarjoten kattavia ratkaisuja viestinnän haasteisiin.

Lue tarkemmin mikä on mobiilivaihde ja mitkä ovat mobiilivaihteen hyödyt.

somic_parasmobiilivaihde.jpeg

Laske tarjous

Vastaa muutamaan kysymykseen, saat tarjouksen helposti ja nopeasti 30 sekunnissa sähköpostiisi.

Aloita

Puhelinvaihteeseen vastaaminen halutaan hoitaa yrityksen omalla henkilöstöllä. Yrityksen vaihdenumerona voi toimia jokin yrityksen puhelinnumero. Myös muut yrityksen ryhmänumerot kuten myynti, huolto jne. puhelut voidaan ohjata soimaan valituille käyttäjille.

Palvelussa soittaminen tapahtuu matkapuhelimella, tietokoneella tai perinteisen näköisellä puhelimella. Matkapuhelimen sovelluksella on mahdollista nähdä työpaikan muiden käyttäjien tilatiedot sekä yhdistää puheluita että hallita omaa tavoitettavuustilaa. Käyttäjä voi liittyä tai poistua soittoringistä vaikka matkapuhelilla.

Palvelussa on tarjolla perinteisistä vaihteista tutut ominaisuudet kuten esim. yhdistäminen, puhelutiedotteet, valikkorobotti ja ohivalintanumerot. Yrityksen johto näkee puheluraporttien avulla mm. puheluiden vastausajat ja takaisinsoitto-ominaisuudella soittajaa voidaan pyytää puheluruuhkan yllättäessä jättämään soittopyyntö. Takaisinsoitto lisää yrityksen asiakaspalvelun laatua ja tuo tehokkuutta organisaation toimintaan.

Vakio-ominaisuudet

Hallintaliittymä mahdollisuus
Puhelinvastaaja
Soittorinki
Mobiil-app matkapuhelimessa
Takaisinsointtopalvelu mahdollisuus matkapuhelimessa
Oman läsnäolotilan hallinta
Jonotoiminne mahdollisuus
Puhelutiedotepalvelu
Tiedotteiden luonti teksti puheeksi
Tarjous on alkaen kuukausihinta palvelulle. Hinta ei sisällä mm. mahdollisia laitemaksuja, avausmaksuja, käyttökoulutusmaksua, ylläpitopalvelumaksuja, puhelinliittymän maksuja tai kiinteitä datayhteyksiä.

Vastaa muutamaan kysymykseen, saat tarjouksen helposti ja nopeasti 30 sekunnissa sähköpostiisi.