Mobiilivaihde

Mobiilivaihde yrityksille 1-1000 henkilöä alk. 69 €/kk – 6 kk

Mobiilivaihde: Tehokkuutta ja Joustavuutta Yrityksesi Viestintään

Mobiilivaihde tuo mukanaan uuden aikakauden yritysten viestintäratkaisuihin, tarjoten nopean ja tehokkaan tavan ohjata puhelut oikeille vastaanottajille. Pilvipohjainen järjestelmä on suunniteltu toimimaan saumattomasti eri päätelaitteiden kanssa, mahdollistaen syvemmän tietämyksen asiakkaista ja parantaen palvelun laatua.

Joustavuus ja liikkuvuus: Mobiilivaihde mahdollistaa työskentelyn missä tahansa, tukien etätyötä ja liikkuvaa työvoimaa.

Yhtenäiset viestintäpalvelut: Mobiilivaihde integroi puhelut, viestit ja videoneuvottelut, helpottaen sisäistä kommunikaatiota ja organisaation yhteistyötä.

Parannettu asiakaspalvelu: Mobiilivaihde tekee asiakaspalvelusta joustavampaa ja tehostaa puheluiden ohjausta, parantaen asiakastyytyväisyyttä.

Kustannustehokkuus: Mobiilivaihde vähentää viestintäkustannuksia korvaamalla perinteiset puhelinjärjestelmät ja mahdollistamalla etätyön.

Helppo skaalautuvuus: Mobiilivaihde sallii käyttäjämäärän lisäämisen tai vähentämisen tarpeen mukaan, sopien erinomaisesti kasvaville yrityksille.

Liiketoiminnan jatkuvuus: Mobiilivaihde tukee tehokasta viestintää myös poikkeustilanteissa, varmistaen liiketoiminnan jatkuvuuden.

Ammattimaisempi yritysimago: Mobiilivaihde tarjoaa ammattimaiset viestintäominaisuudet, kuten tervehdysviestit ja jonotusmusiikin, parantaen yrityksen imagoa.

Parempi hallinnollinen kontrolli: Mobiilivaihde sisältää hallintapaneelit ja seurantatyökalut viestinnän tehokkaaseen seurantaan ja hallintaan.

Integraatio muihin järjestelmiin: Mobiilivaihteen integraatiot mahdollistavat saumattoman yhdistämisen muihin liiketoimintasovelluksiin, kuten CRM-järjestelmiin, tehostaen asiakastiedon hallintaa ja myynnin sekä markkinoinnin toimintoja.

Räätälöi Mobiilivaihde: API-rajapinta mahdollistaa älykkään reitityksen hyödyntäen yhteensopivia CRM/ERP-järjestelmiä. Hallitse mobiilivaihteen asiakastietoja CRM-ratkaisusta käsin ja tallenna yrityksen kaikki puheludatat suoraan oikeaan paikkaan.

Sisäänrakennettu SMS: Mahdollistaa automatisoitujen viestien lähettämisen tekstiviestinä.

Näiden ominaisuuksien ansiosta mobiilivaihde tarjoaa kattavan ratkaisun nykyaikaiseen työympäristöön, tuoden yrityksille selkeitä kilpailuetuja ja parannuksia päivittäiseen toimintaan.

MOBIILIVAIHDE-SOVELLUS

Näytä yritysnumero matkapuhelimesta, hallinnoi keskitetysti saapuvia puheluita. puheluiden välittäminen ja tallennus (valinnainen).

Mobiilivaihde-sovellus on saatavilla Androidille ja iOS:lle Google Play Storesta ja App Storesta. Somic tarjoaa sekä laitteet että kattavan tuen laitteistolle ja Mobiilivaihde-palvelulle. Mobiilivaihde on suunniteltu kaikenkokoisille organisaatioille tarjoten kattavia ratkaisuja viestinnän haasteisiin.

Lue tarkemmin mikä on mobiilivaihde ja mitkä ovat mobiilivaihteen hyödyt.

Lue tarkemmin mikä on mobiilivaihde ja mitkä ovat mobiilivaihteen hyödyt.

somic_parasmobiilivaihde.jpeg

Laske tarjous

Vastaa muutamaan kysymykseen, saat tarjouksen helposti ja nopeasti 30 sekunnissa sähköpostiisi.

Aloita

Puhelinvaihteeseen vastaaminen halutaan hoitaa yrityksen omalla henkilöstöllä. Yrityksen vaihdenumerona voi toimia jokin yrityksen puhelinnumero. Myös muut yrityksen ryhmänumerot kuten myynti, huolto jne. puhelut voidaan ohjata soimaan valituille käyttäjille.

Palvelussa soittaminen tapahtuu matkapuhelimella, tietokoneella tai perinteisen näköisellä puhelimella. Matkapuhelimen sovelluksella on mahdollista nähdä työpaikan muiden käyttäjien tilatiedot sekä yhdistää puheluita että hallita omaa tavoitettavuustilaa. Käyttäjä voi liittyä tai poistua soittoringistä vaikka matkapuhelilla.

Palvelussa on tarjolla perinteisistä vaihteista tutut ominaisuudet kuten esim. yhdistäminen, puhelutiedotteet, valikkorobotti ja ohivalintanumerot. Yrityksen johto näkee puheluraporttien avulla mm. puheluiden vastausajat ja takaisinsoitto-ominaisuudella soittajaa voidaan pyytää puheluruuhkan yllättäessä jättämään soittopyyntö. Takaisinsoitto lisää yrityksen asiakaspalvelun laatua ja tuo tehokkuutta organisaation toimintaan.

Vakio-ominaisuudet

Hallintaliittymä mahdollisuus
Puhelinvastaaja
Soittorinki
Mobiil-app matkapuhelimessa
Takaisinsointtopalvelu mahdollisuus matkapuhelimessa
Oman läsnäolotilan hallinta
Jonotoiminne mahdollisuus
Puhelutiedotepalvelu
Tiedotteiden luonti teksti puheeksi
Tarjous on alkaen kuukausihinta palvelulle. Hinta ei sisällä mm. mahdollisia laitemaksuja, avausmaksuja, käyttökoulutusmaksua, ylläpitopalvelumaksuja, puhelinliittymän maksuja tai kiinteitä datayhteyksiä.

Vastaa muutamaan kysymykseen, saat tarjouksen helposti ja nopeasti 30 sekunnissa sähköpostiisi.