Sähköinen dokumentaatio

 

Sähköinen dokumentaatio– tulostamisen kokonaispalvelu

 

Somic Printti -tulostusratkaisu on kokonaisuus, joka sisältää kaikki tulostamiseen, kopiointiin ja skannaukseen liittyvät laitteet, ohjelmistot, tarvikkeet ja huolenpitopalvelut. Kokonaisuus säästää myös piilokuluilta, sillä kaikki kustannukset kuuluvat sopimukseen ja näin ollen budjetointi on helppoa.

 

Printti –palvelu sisältää myös maksuttoman kustannusanalyysin, jonka avulla tulostamista voidaan järkeistää laitteiden sijoittelusta alkaen, aina kulujen minimointiin asti.

 

Lähetä meille haluamasi kuva, niin teemme sinulle malliksi ilmaiset käyntikortit! asiakaspalvelu@somic.fi

 

 

 

Yksi monitoimilaite – kaikki hyödyt

 

Toteutamme monipuoliset dokumenttien hallintaratkaisut ja tuotevalikoimaamme kuuluvat laadukkaat monitoimilaitteet, kopiokoneet sekä tulostimet, mukaan lukien teollisuuden suurkuvatulostimet. Tulostaminenkaan ei enää rajoitu vain perinteiseen tietokoneelta A4-tulostukseen, eikä laitekaan ole perinteinen monitoimilaite, sillä Somicin järjestelmillä onnistuu sekä markkinointimateriaalien, julisteiden ja käyntikorttien tulostaminen että myös kuvan printtaaminen tekstiiliin.

 

Olemme valinneet kumppaniksemme OKI:n, LED-tulostuksen edelläkävijän. Tehokkaiden ja ympäristöystävällisten laitteiden lisäksi OKI:n Executive Series -laitteille saa koko sopimuskauden mittaisen takuun ja automaattiset tarviketoimitukset. Somic ja OKI erottuvat kilpailijoista myös mahdollisuudella erikoistulosteisiin, kuten bannereihin, tavallisella monitoimilaitteella.

 

 

 

Skannaus suoraan arkistoon

 

Skannatut dokumentit löytävät oikeaan kansioon tai vastaanottajalle. Dokumentinhallinta tehostaa yrityksen toimintaa uudelle tasolle.  Kokonaisvaltainen monitoimilaite ja ohjelmistot mahdollistavat myös dokumenttien automaattisen luokittelun ja tyypittämisen. Somic Printti mahdollistaa myös arkistoitavien PDF/A -dokumenttien luomisen. Toteutamme myös erilaisia integraatioita, kuten SharePoint -tallennuksia. Printin suunnittelussa huomioidaan huollon, tarvikkeiden ja ohjelmistojen kulut, niin sanotut piilokulut. Somic Printti – ohjelmistot voidaan installoida kaikkiin laitemerkkeihin, muun muassa hyödyntäen yrityksen nykyisiä laitteita. Lue sähköisesta dokumenttien hallinnasta lisää tästä.

 

 

Päätelaiteriippumattomuus

 

Tulostusratkaisumme voidaan installoida lähes kaiken merkkisiin laitteisiin, niin tulostimen kuin myös työaseman puolesta. Tällöin samaa tulostussovellusta voidaan käyttää työpaikan erimerkkisissä laitteissa ongelmitta. Sovellus voidaan siirtää myös esimerkiksi laitteiden vaihtuessa laitteesta toiseen. Tämä helpottaa huomattavasti prosesseita sekä säästää ajassa ja rahassa

 

 

Tulosratkaisut ja GDPR

 

Otamme uuden EU:n tietosuoja-asetuksen vakavasti ja sen takia huomioimme kaikissa ratkaisuissamme GDPR:n tuomat velvoitteet. Jos yrityksesi kuuluu uuden tietotsuoja-asetuksen piiriin, niin silloin tulee huolehtia myös skannauksen ja tulostuksen virheettömyydestä ja turvallisuudesta henkilötietojen osalta. Tällöin tämä voi vaatia esimerkiksi kaksinkertaista todennusta henkilötietoja tulostettaessa ja skannattaessa tai erityistoimia esimerkiksi asiakirjoja lähetettäessä.

Lue tulostusratkaisuiden tietoturvasta lisää tästä.

 

 

Kierrättämisessä on ideaa

 

Käytetyt värikasetit ja rummut kuormittavat ympäristöä, jos niitä ei kierrätetä oikein. Meillä käytetyt tarvikkeet voidaan palauttaa ilmaiseksi kierrätyslaatikkoon. OKI huolehtii puolestaan siitä, että palautetut tarvikkeet kierrätetään asianmukaisesti. Kierrätysohjelma toimii ympäristön eduksi – paremman huomisen puolesta.

 

 

Tutustu alla olevaan Sway-animaatioon ja ota yhteyttä!


Ota yhteyttä
  • Piispantilankuja 6 a, 02240 Espoo
  • Pitkämäenkatu 11, 20250 Turku
  • Vaihde: 09 86773500
Asiakaspalvelu
Twiitit