Riikka Honkasen kuulumiset

 

Moi ja hyvää lomajaksoa kaikille!

Riikka Honkanen

 

Omalta osaltani lomat on pidetty. Vapaa-aika tuli tarpeeseen ja sitä oli ihan riittävästi. Nyt on taas virtaa valmistautua kohti tulevaa kautta ja kesän ensimmäistä lumileiriä, joka pidetään jo heinäkuun puolivälin jälkeen Sveitsin Saas Fee´ssä.
Myös punttisali on tullut jälleen tutuksi. Treenaamme fysiikkavalmentajani johdolla ja ohjeilla lisävoimaa ja kestävyyttä. Viime kaudella minulla ei ollut yhtä selvää heikkoa kohtaa, ja nyt parannamme vain jokaiselta osa-alueelta kaikkea mahdollista. Se on selvää, että voimaa ja kestävyyttä ei alppihiihtäjällä ole koskaan liiaksi.

 

Voimaa toki on helppo hankkia, mutta sitä ei tässä lajissa saa kasvattaa nopeuden kustannuksella.
Siksi myös intervalliharjoitukset ovat osa kauteen valmistautumista. Juoksen muun muassa Klaukkalassa kotirinnettäni ylös ja alas. Hikeä valutetaan tällä hetkellä runsaasti ja toivotaan että kaikki tehty työ ulosmitataan talven tulevissa koitoksissa menestyksenä.

 

Ensi kauden ohjelmaani ei ole vielä lyöty lukkoon. Kierrän varmasti FIS- ja Eurooppa Cup-osakilpailuja ja lasken varmasti myös joissain maailmancup-osakilpailuissa. Tässä vaiheessa uraa pitää pystyä nousemaan FIS-rankingissa, jotta saat tärkeisiin kilpailuihin mahdollisimman hyvän starttipaikan.
Palataan ensimmäisen lumileirin jälkeen uudelleen asiaan.

 

Terveisin Riikka HonkanenEdellinen sivu