Somic senioriliikuntaa tukemassa

 

Somic tukee, ja on tukenut jo vuosia, junioriliikunnan lisäksi senioreiden liikuntaa. Aktiiviset seniorit liikkuvat viikoittain vähintään kerran viikossa kaukalopallon ja/tai jalkapallon merkeissä.Meri Löyttyniemi ja Petra Puheloinen

”Harjoitusten lisäksi viikko-ohjelmaan kuuluvat alueellisen sarjan ottelut, joihin molempien lajien joukkueet osallistuvat”, Somicin partneri ja asiakkuuspäällikkö, Max Kankainen, kertoo.

”Senioreiden harrastuksiin osallistuu somiclaisten lisäksi yhteistyökumppaneita ja muita lajin harrastajia, ja on joukosta löytynyt Somicille myös uusia asiakkaita”, Max kertoo.
”Liikunnan ilon lisäksi hyvä kunto on työssä jaksamisen kannalta tärkeää. Liikunnasta saa paljon virtaa ja energiaa niin arkeen kuin vapaa-aikaankin. Tässä iässä on ajateltava myös liikunnan terveyshyötyjä”, painottaa Max.

 

 

Tuettu senioriliikunta on tärkeää

 

”Liikuntaa harrastamalla tavallaan kyse on myös itsensä toteuttamisesta, kuten itse työn teossa ja yrittämisessäkin. Tavallaan liikuntaa harrastamalla elän unelmaani ja heittäydyn liikunnan tuiskeeseen pitkän työpäivän jälkeen. Tunnuslauseemme onkin töissä: ”Live your dream. We do IT”, liikunnallinen Max kertoo ja kiittelee Somicin tukea senioreiden kaukalopallolle ja jalkapallolle.Edellinen sivu