Skannauksen työnkulku nopeuttaa ja säästää kuluissa

 

Tulostusasiantuntija Jari Sirola kertoo Somicin tarjoamien Printti –palveluiden skannauksen työnkulusta. Hän korostaa erityisesti sitä, että nykypäivän ratkaisut eivät ole laitemerkkikohtaisia vaan sovellus voidaan installoida laitteisiin merkistä riippumatta.

 

 

Modernissa toimistotulostamisessa keskitytään skannauksen työnkulkuun, jolloin tulostin ”pakotetaan” skannaamaan oikein, oikeaan paikkaan sekä oikeilla hakutiedoilla. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että skannaus aloitetaan tallentamalla se oikeaan tiedostomuotoon. Täten varmistetaan se, että dokumentti on helposti ja nopeasti löydettävissä esimerkiksi palvelimelta. Tämän lisäksi jokaista asiakirjaa voidaan hakea sen sisällössä esiintyvällä sanalla, selostaa Jari. Näin myös huolehditaan siitä, että skannauksen hakutiedot ovat aina oikein ja helposti saatavilla, toteaa Jari.

 

 

Lopuksi Jari korostaa vielä, että nykypäivän laitteilla mobiilitulostaminen on helppoa ja yksinkertaista. Tarvitaan vain sovellus matkapuhelimeen ja näin kaikenlaisten tiedostojen tulostaminen onnistuu ajasta ja paikasta riippumatta.

 

 

 

 

 

 

Kaikenlaisissa tulostusasioissa voit ottaa rohkeasti yhteyttä Somicin tulostusasiantuntijaan Jari Sirolaan niin saat yksityiskohtaiset tiedot tulostustarpeisiisi liittyvissä asioissa. Soita Jarille p. 040 3040561 tai laita viestiä sähköpostiosoitteeseen jari.sirola@somic.fiEdellinen sivu