page1image55415488

somic optimi IT

IT-palvelut yrityksille - Kaikki mitä tarvitset

Somicin avulla kaikki IT-palvelut mitä tarvitset nykyaikaiseen toimistoon.

Somic IT tarjoaa kätevät pakettiratkaisut PK-yrityksen kaikkiin IT-tarpeisiin. Tarjoamastamme löydät valmiit ja toimivat ratkaisut, joilla yrityksesi IT-ympäristö päivitetään vastaamaan tämän päivän vaatimuksia. Saat tuen, ylläpidon ja parhaat työkalut helposti käyttöönotettavassa paketissa.

Somicin IT-palveluvalikoimasta valitset yrityksellesi sopivimman kokonaisuuden helpottamaan ja tehostamaan yrityksesi jokapäiväistä toimintaa. Palvelupakettimme ottavat huomioon tarpeesi, teit töitä sitten toimistolla tai kotona. Panostamme aina tietoturvallisiin ratkaisuihin ja nopeaan reagointiin vikatilanteissa, jolloin et jää tyhjän päälle vaikeankaan paikan tullen.

Käytä aikasi ydinosaamiseesi

Me huolehdimme IT-palveluympäristöstäsi puolestasi, jotta sinä voit keskittyä oman yritystoimintasi kehittämiseen. Kun sinun ei tarvitse huolehtia haastavien IT-asioiden hoitamisesta, jää aikasi asiakkaiden hankkimiseen sekä ylläpitoon.

It-palvelut
it palvelut

Turvallinen IT-ympäristö

Pidämme yrityksesi tiedot turvassa ja autamme liiketoimintasi jatkuvuuden turvaamisessa. Pakettikokonaisuutemme hyödyntävät Microsoftin ohjelmistoja sekä työvälineitä, jotka vastaavat toimintaympäristön asettamiin haasteisiin. Pidämme huolen myös ohjelmistojesi ajantasaisuudesta, sekä siitä, että päätelaitteesi on turvattuna olinpaikastasi riippumatta.

Täydellisen työpäivän puolesta

Kun sinulla on oikeat työvälineet käytössäsi, tietoturva kunnossa ja hyvä tiimi tukenasi, voit luottaa jokaisen työpäivän olevan täydellinen. Minimoimme riskit työn keskeytymiselle ja autamme yritystäsi nopeasti ongelmien ilmetessä, oli kyse sitten päätelaitteista, verkkoyhteyksistä tai tietoturvaongelmista.

it-palvelut
page1image55416640

KIINNOSTUITKO? OTA YHTEYTTÄ

© Somic 2020