Somic Printti esillä OKI:n demotilassa Somicin pihalla

 

Varaa aika asiantuntijoillemme Somic Printtiin liittyen

 

Somicin uusin tuotealue, Somic Printti, oli tiistaina 6.10.2015 hyvin esillä Somicin pihalla OKI:n rekka-auton perävaunussa. Haastattelimme Somic Printti-asiantuntijaamme, Jari Sirolaa, liittyen Somicin tarjoamiin OKI-tulostin- ja monitoimilaiteratkaisuihin.

 

Somic Printti lyhyesti

 

Somic toi markkinoille uuden tuotealueen Somic Printin. ”Laajennamme palveluamme asiakkaiden tulostusratkaisuihin”, Jari kertoo. ”Somic Printin avulla asiakkaille saadaan kilpailukyiset ja kustannustehokkaat tuotteet ja palvelut käyttöön. Tarjoamme palvelua, joka sisältää laitteet, tarvikkeet ja palvelut”, Jari opastaa. ”Tuotteet ovat aina uusia ja maksimissaan siis 3 vuotta vanhoja. Tulostamisen tekeminen järkevöityy ja käyttökustannukset laskevat huomattavasti”, Jari neuvoo.

 

Minkälaisia palvelupaketteja Somicilta on saatavissa?

 

”Tarjotamme palvelumallia, joka sisältää laitteet, väriaineet ja niiden toimittamisen, huollon ja ylläpidon kiinteään palveluhintaan. Kaikki räätälöidään asiakkaiden tarpeiden mukaan”.

 

Mitä hyötyjä palvelupaketin käytöstä on yrityksille ja muille yhteisöille?

 

”Moni asia helpottuu Somic Printti-palvelupaketin myötä. Budjetointi helpottuu ja tulostamisen kustannukset ovat ennustettavissa. Tehokkaammat laitteet saadaan hyötykäyttöön. Laitteet ovat aina uusinta uutta. Säästetään aikaa ja ympäristöä”, Jari luettelee. ”Löytyy siis monta hyvää syytä päätyä Somic Printti-palvelupaketin hyödyntämiseen”.

 

Mitä palvelupaketteja suosittelisit erikokoisille asiakkaille?

 

”Palvelupaketit räätälöidään aina kunkin asiakkaan tarpeisiin. Asiakas ei maksa turhasta”, Jari opastaa.

 

Miten neuvoisit asiakkaita?

 

”Asiakkaiden kannattaa ottaa meidät vastaan. Voimme neuvoa heille uusia hyödyllisiä ratkaisuja, joilla he voivat saavuttaa merkittäviä säästöjä”.

 

Lue lisää Somic Printistä, sen eduista ja banneritulostuksesta!

 

Somic Printin tuotteita oli nähtävillä OKI-rekassa tiistaina aamulla:

OKIREKKA1

IMG_20151006_105946

IMG_20151006_110246

2IMG_20151006_104127

IMG_20151006_110228Edellinen sivu