page1image55415488

Somic Printti

digitointi- sekä tulostuspalvelut

Sähköinen dokumentaatio - tulostamisen kokonaispalvelu

Somic Printti -tulostusratkaisu on kokonaisuus, joka sisältää kaikki tulostamiseen,kopiointiin ja skannaukseen liittyvät laitteet, ohjelmistot, tarvikkeet ja huolenpito- palvelut. Kokonaisuus säästää myös piilokuluilta, sillä kaikki kustannukset kuuluvat sopimukseen ja näin ollen budjetointi on helppoa.
 
Somic Printti-palvelu sisältää myös maksuttoman kustannusanalyysin, jonka avulla tulostamista voidaan järkeistää laitteiden sijoittelusta alkaen, aina kulujen minimointiin asti.

Yksi monitoimilaite - kaikki hyödyt

Toteutamme monipuoliset dokumenttien hallintaratkaisut ja tuotevalikoimaamme kuuluvat laadukkaat monitoimilaitteet, kopiokoneet sekä tulostimet, mukaan lukien teollisuuden suurkuvatulostimet. Tulostaminenkaan ei enää rajoitu vain perinteiseen tietokoneelta A4-tulostukseen, eikä laitekaan ole perinteinen monitoimilaite, sillä Somicin järjestelmillä onnistuu sekä markkinointimateriaalien, julisteiden ja käyntikorttien tulostaminen että myös kuvan printtaaminen tekstiiliin.

monitoimilaite
skannaus

Skannaus suoraan arkistoon

Skannatut dokumentit löytävät oikeaan kansioon tai vastaanottajalle. Dokumentinhallinta tehostaa yrityksen toimintaa uudelle tasolle. Kokonaisvaltainen monitoimilaite ja ohjelmistot mahdollistavat myös dokumenttien automaattisen luokittelun ja tyypittämisen. Somic Printti mahdollistaa myös arkistoitavien PDF/A -dokumenttien luomisen.

Toteutamme myös erilaisia integraatioita, kuten SharePoint -tallennuksia. Printin suunnittelussa huomioidaan huollon, tarvikkeiden ja ohjelmistojen kulut, niin sanotut piilokulut. Somic Printti – ohjelmistot voidaan installoida kaikkiin laitemerkkeihin, muun muassa hyödyntäen yrityksen nykyisiä laitteita.

Lue sähköisestä dokumenttien hallinnasta lisää.

Päätelaiteriippumattomuus

Tulostusratkaisumme voidaan installoida lähes kaiken merkkisiin laitteisiin, niin tulostimen kuin myös työaseman puolesta. Tällöin samaa tulostussovellusta voidaan käyttää työpaikan erimerk- kisissä laitteissa ongelmitta. Sovellus voidaan siirtää myös esimerkiksi laitteiden vaihtuessa laitteesta toiseen. Tämä helpottaa huomattavasti prosesseita sekä säästää ajassa ja rahassa

päätelaite
tulostus

Tulostinratkaisut ja GDPR

Otamme uuden EU:n tietosuoja-asetuksen vakavasti ja sen takia huomioimme kaikissa ratkaisuissamme GDPR:n tuomat velvoitteet. Jos yrityksesi kuuluu uuden tietotsuoja-asetuksen piiriin, niin silloin tulee huolehtia myös skannauksen ja tulostuksen virheettömyydestä ja turvallisuudesta henkilötietojen osalta. Tällöin tämä voi vaatia esimerkiksi kaksinkertaista todennusta henkilötietoja tulostettaessa ja skannattaessa tai erityistoimia esimerkiksi asiakirjoja lähetettäessä.
Lue tulostusratkaisuiden tietoturvasta lisää.

Kierrättämisessä on ideaa

Käytetyt värikasetit ja rummut kuormittavat ympäristöä, jos niitä ei kierrätetä oikein. Meillä käytetyt tarvikkeet voidaan palauttaa ilmaiseksi kierrätyslaatikkoon. Huolehdimme siitä, että palautetut tarvikkeet kierrätetään asianmukaisesti. Kierrätysohjelma toimii ympäristön eduksi – paremman huomisen puolesta.

kierrätys
page1image55416640

KIINNOSTUITKO? OTA YHTEYTTÄ

© Somic 2020