Somic tukemassa junioreiden tennisturnausta


Jo perinteeksi muodostunut junioreiden tennis- kutsuturnaus pelattiin tuttuun tapaan Kalastajatorpan ulkotenniskentillä. Osallistuneet seurat edustivat pääkaupunkiseudun suurimpia ja aktiivisempia seuroja.

junnu4

Turnauksessa nähtiin myös positiivista tyttöenergiaa. Smashin turnauksessa hopealle yltänyttä kakkosjoukkuetta vahvisti 10-vuotias Emma von Herzten. Kutsuturnauksen järjestäjät kävivät haastattelemassa Emmaa.


Emma kertoi haastattelussa, että on pelannut tennistä kaksi vuotta. Häntä valmentaa Joni Wilenius ja Juha Romppanen. Tennistä Emma harrastaa neljä kertaa viikossa. Tämän viikon Emma oli kesäleirillä, jossa tennistä tulee pelattua normaalia enemmän. Emman haaveena on tenniksen huippupelaajaksi tuleminen. Esikuvia ovat Maria Sharapova ja Novak Djokovic.


Tulevaisuutta ajatellen Emmalla on myös muita haaveita. Yksi haave on, että Emma perustaisi tulevaisuudessa oman firman jonkun hyvän keksinnön myötä.


Kilpailun järjestelystä vastasi HVS Tennis Helsingistä. Somic haluaa omalta osaltaa edistää lasten ja nuorten liikuntamahdollisuuksia ja tukea junioriurheilua.


junnu2

junnu1


junnu5

junnu3Edellinen sivu