page1image55415488

Somic Voice

Contact center- ja mobiilivaihdepalvelut

Monipuolinen puhe- ja asiakaspalvelukonsepti

Somic Voice on monipuolinen puhe- ja asiakaspalvelukonsepti, joka skaalautuu yrityksesi tarpeiden mukaisesti yksinkertaisesta mobiilivaihteesta aina monipuoliseen Contact Center -ympäristöön asti.

Somic Voicen avulla yhdistät asiakkaasi oikeille henkilöille ajasta tai paikasta riippumatta, nopeasti ja helposti. Somic Voice yhdistää eri viestikanavat toimimaan saumattomasti yhteistyössä, jolloin asiakaspalvelusi tehostuu ja laatu paranee.

Somic_Voice_kuvaus

Somic Voice monikanavainen kommunikaatioratkaisu tarjoaa kattavan kokonaisuuden tuotteita ja palveluita, jotka skaalautuvat tarpeen ja tilanteen mukaan.

Mobiilivaihde

Mobiilivaihteen avulla asiakkaat saavat parempaa asiakaspalvelua, kun he tavoittavat yrityksen työntekijät nopeasti ja vaivatta. Mobiilivaihteella mahdollistat puheluiden ohjaamisen oikeille ja tavoitettavissa oleville ammattilaisille suoraan, jolloin asiakkaasi välttyvät pitkiltä jonotusajoilta.

Mobiilivaihde on kevyt ottaa käyttöön, sillä se ei vaadi suuria investointeja erillisiin laitteisiin, sillä applikaatio voidaan ladata suoraan puhelimeen. Somic mobiilivaihteen ohjelmiston saa ladattua Windows, Android ja iOS –käyttöjärjestelmän matka- puhelimiin sekä SIP-pöytäpuhelimiin.

Contact Center

Toimiva, monikanavainen Contact Center ratkaisu tukee ympäröiviä palvelun hallinnan ja tuotannon prosesseja sekä integroituu saumattomasti muihin liiketoimintasovelluksiin. Tuottamissamme ympäristöissä yhdistämme Call Center ja muut sähköisen viestinnän kanavat yhdeksi kokonaisuudeksi.

Contact Center yhdistää puhelut, sähköpostiviestit, chat-keskustelut, tekstiviestit sekä muut asiakaspalvelua helpottavat sovellukset yhdeksi keskitetyksi palveluksi.

page1image55416640

KIINNOSTUITKO? OTA YHTEYTTÄ