page1image55415488

Sony Music Entertainment

Sony Music Entertainment on yksi maailman suurimmista levy-yhtiöistä. Yritys edustaa Suomessa useita tunnettuja artisteja, kuten Haloo Helsinkiä, Isac Elliottia ja Nightwishiä. Sony Music Entertainment on tällä hetkellä Suomen markkinajohtaja äänitemarkkinoilla.

Somicin ratkaisu asiakkaalle

Asiakkaan erityistarpeena oli skannata käyttöoppaita, laskuja, lomakkeita ja muita asiakirjoja sähköiseen muotoon ja tallentaa ne suoraan järjestelmään.

Dokumenttien skannaus –ratkaisumme muuntaa asiakirjan haluttuun muotoon, esimerkiksi exceliin, wordiin tai PDF/PDF/A:ksi. Myös kehittyneen OCR-optisen merkintunnistus -tekniikan avulla tietokone tulkitsee skannatun asiakirjan kuvat ja muuntaa täten pikselit luettaviksi teksteiksi. Näin asiakirjoja on helppo muokata, analysoida ja hakea jälkikäteen hakusanojen avulla. Palveluumme on myös mahdollista integroida sovellus, joka tunnistaa sekä asiakirjojen tekstejä jopa yli 190 eri kielellä että 1D- ja 2D-viivakoodeja. Somic Printti –palvelua on myös helppo käyttää ja hallita muun muassa älypuhelimilla, verkkokäyttöliittymillä ja sähköpostilla.

”Valitsimme Somicin hyvän palvelun, erinomaisen asiakaspalvelun, yksinkertaisen asioinnin ja edullisten hintojen perusteella. Aikaa ja rahaa on säästynyt” – Juhani Raunio, Talousjohtaja, Sony Music Entertainment Finland

page1image55416640

KIINNOSTUITKO? OTA YHTEYTTÄ

© Somic 2020