Soraijan tarina Somicissa

 

“Olen Soraija Abd-el-Mawlla, puoliksi egyptiläinen, ja opiskelen tällä hetkellä Omniassa ensimmäistä vuotta yo-merkonomiksi taloushallinnon puolella. Suoritin opintoihin liittyvän ensimmäisen työharjoittelun nyt kuluvan kevään aikana Somicissa. Työharjoittelu Somicilla antoi mahtavan näköalapaikan taloushallinnon maailmaan.

 

Olen aina tehnyt paljon töitä. Työt aloitin jo yläasteella jakamalla päälle kolme vuotta ilmaisjakelulehtiä HJEX:llä. Siitä lähtien olen tehnyt töitä aina jollekin yritykselle, ja teen töitä edelleen opiskelujeni ja työharjoitteluitteni ohella.

 

Hakeuduin Somiciin työharjoitteluun sattumalta. Sain kuulla Somicista koulussa. Somic oli hakenut työharjoittelijaa, joten päätin hakea sitten tänne hyvällä lopputuloksella.

 

Työharjoittelu Somicilla kesti 4 kuukautta. Sain tehdä monipuolisesti erilaisia taloushallinnon työtehtäviä, mikä oli todella positiivista ja opettavaista. Koen, että opin paljon uutta Somicilla. Tuntuu, että melkeinpä jokaisessa työtehtävässä oli jotain uutta opittavaa. Oppimista auttoi rutiini, ja se, että näki kaiken käytännössä.

 

Somic itsessään on hyvin asiakasystävällinen yritys, joka laittaa asiakastyytyväisyyden kaiken edelle. Henkilökunta on mukavaa ja otti minut lämmöllä vastaan. Somicilla vallitsee rento mutta asiallinen meininki.

Haluaisin kiittää Somicia ja somiclaisia tästä kokemuksesta ja lämpimästä vastaanotosta! Työharjoittelu oli mielestäni todella onnistuntu! Erityiskiitokset saa Kati Korhonen ja Sari Lampi hyvästä opetuksesta. Hyvää kesää ja jatkoa kaikille! :)” , Soraija toivottaa.

 

Somic kiittää Soraijaa hyvästä työstä ja toivottaa onnea opintoihin!Edellinen sivu