Tietoturvallisuuden itsepuolustuskurssi!

 

Tervetuloa kouluttautumaan ja laajentamaan tietämystäsi keskeisistä tietoturvakäsitteistä, uhista, trendeistä sekä suojautumisesta tietoturvakoulutukseemme!

 

Mikään yrityksen laite tai verkko ei ole kunnolla suojattu, mikäli henkilöstö itse tiedostamatta vuotaa yrityksen salaisia tietoja eteenpäin. Henkilöstön tietoturvatietämys myös ennaltaehkäisee tietoturvahyökkäysten läpipääsyä. Tämän takia osaava henkilöstö onkin yrityksen tärkein voimavara myös tietoturva-asioissa!

 

Koulutuksessa pääset muun muassa oppimaan: mitä tietoturvahyökkäysten torjumiseksi voidaan tehdä sekä miten hyökkäyksen tapahtuessa tulee toimia ja onko korjausliikkeitä enää tehtävissä? Pääset myös kasvattamaan tietämystäsi keskeisistä tietoturvakäsitteistä, uhista ja trendeistä. Tämän jälkeen oletkin valmis muodostamaan työpaikallasi oman joukkueen tietoturvahyökkäysten estämiseksi, tiedostojen salaamiseksi ja tietoturvan laadun parantamiseksi!

 

P.s. koulutuksessa pääset myös mielenkiintoiselle kierrokselle F-Securen tietoturvalaboratorioon, jossa asiantuntijat päivittäin kamppailevat puolestasi paremman tietoturvan vuoksi!

 

 

Koulutus on maksuton mutta paikkoja on rajattu määrä, joten pyydämme teitä ystävällisesti ilmoittamaan osallistumisestanne pikimmiten.

 

 

 

Aikataulu:

 

klo 8.15-8.45: Aamupala

 

klo 8.45-9.00: Tilaisuuden avaus. Kati Korhonen, toimitusjohtaja Somic Oy.

 

klo 9.00-10.00: Simsalabim ja tilisi on kaapattu! Luulitko sinäkin, että osaat suojata tilisi ja tietosi tarpeeksi hyvin? Tietoturva-asiantuntijat Tuomas Miettinen ja Anssi Korpilaakso demoavat livenä, kuinka helppoa tietojen kaappaaminen on. P.s. tämä ei ole taikuutta!

 

klo 10.00-10.15: Kahvitauko

 

klo 10.15-11.00: Henkilöstön tietoturvaosaaminen on yrityksen tärkein voimavara – Laajenna tietämystäsi keskeisistä tietoturvakäsitteistä, uhista, trendeistä ja suojautumisesta. Kierros F-Securen laboratorioon.

 

klo 11.00-11.30: Tilaisuuden päätös ja vapaamuotoista keskustelua. Mahdollisuus myös lounaaseen.

 

 

Aika ja paikka: 1.11.2018, F-Secure, Helsinki, HTC, Tammasaarenkatu 7

 

 

Osallistu tapahtumaan:


Nimi

Sähköposti

Yritys

Puhelinnumero

Jos haluatte, että kontaktoimme teitä ja vahvistamme osallistumisenne tilaisuuteen, niin laita ruksi ruutuun.
Tällä ruksilla hyväksyt tietojenne lisäämisen Somicin markkinointirekisteriin.

Yhteystietoni saa tallentaa Somic Oy:n rekisteriin

 

Lue edellisen koulutuksen tunnelmia:

Edellisellä kerralla järjestimme GDPR-koulutuksen yrityksen päättäjille ja loppukäyttäjille. Tilaisuuden pääpainona oli myös inhimillisten riskien välttäminen.

 

P.s. löydät myös asiantuntijablogistamme uusimmat tietoturvauutiset.

 

 

TietoturvakoulutusEdellinen sivu