Toimintatapamme

Perusajatus toiminnassamme

 

Haluamme toiminnallamme huomioida sen vaikutukset aina pitkälle tulevaisuuteen. Kierrätämme kaiken käytöstä poistetun elektroniikan ja huolehdimme niiden materiaalien hyödyntämisestä sekä vastuullisesta hävittämisestä. Luonto ja ympäristöstä välittäminen on tärkeä osa toimintaamme.

 

ICT-laitteiden ja palveluiden käyttöä suunnitellessa otamme huomioon kokonaisuuden, koko ICT:n elinkaaren ja tulevaisuuden tarpeiden sekä teknologian kehittymisen. Tietotekniikan käyttäjien toiveet, tavat ja menetelmät muuttuvat koko ajan ja niiden huomioiminen tuo hyötyä tulevaisuudessa.

 

 

 

Viestimme mahdollisuuksista selkeästi ja tuomme kaiken asiantuntemuksemme asiakkaidemme parhaaksi

 

Helposti ymmärrettävä asiantuntijuus on toimintamme kulmakivi. ICT-osaaminen on tarvittavaa tietotaitoa ja käytännön osaamista palveluiden ylläpitämisessä ja kehittämisestä. Parhaat palvelut syntyvät asiakaslähtöisestä ajattelusta. Somicin työkaluista tärkeimmät ovat kommunikointi, visualisointi, keskustelu ja tietotekniikoiden taitava käyttäminen. Somic tutustuu tietotekniikan käyttäjien ja päättäjien toiveisiin sekä nykyiseen ICT-ympäristöön huomioiden kustannusvaikutukset koko ICT:n elinkaarella. Tästä syntyy ymmärryksemme vastuullisena ICT-palveluiden tarjoajana. Liiketoiminnan ymmärrys auttaa meitä kehittämään myös uusia palveluja sekä parantamaan toimintatapojamme.

 

Meidän työmme on hoitaa ICT kokonaisvaltaisesti asiakkaidemme liiketoiminnan parhaaksi. Kokonaisvaltaisella asiantuntijuudella ja ICT-osaamisella pystymme parantamaan loppukäyttäjien tyytyväisyyttä ja kasvattamaan asiakkaidemme tehokkuutta. Olemme havainneet, että ICT-palveluiden oikeanlaisella hyödyntämisellä on suuri merkitys paremman tulevaisuuden maailmassa.

 

 

Olemme Somicissa ylpeitä tavastamme toimia ja haluamme kokea sen yhdessä asiakkaidemme arjessa.

 

Ota yhteyttä
  • Piispantilankuja 6 a, 02240 Espoo
  • Pitkämäenkatu 11, 20250 Turku
  • Vaihde: 09 86773500
Asiakaspalvelu
Twiitit