YRITYKSEN TIETOTURVA
EDISTYNEIDEN HYÖKKÄYKSIEN TORJUMINEN

Älä jätä yrityksesi tietoturvaa heitteille

Pysyttele aina askeleen edellä hyökkääjiä

Yrityksen tietoturvan laiminlyönti voi johtaa tärkeiden yritystietojen, sekä asiakastietojen varastamiseen, yrityksen kiristämiseen, tietojen leviämiseen tai esimerkiksi yrityksen maineen pilaamiseen. Yrityksen kyberturvallisuuden ytimessä on uhkien tehokas torjunta jo ennen kuin hyökkäys pääsee tapahtumaan. Pelkästään ennakoivat toimenpiteet eivät kuitenkaan ole riittäviä torjumaan kohdennettuja hyökkäyksiä. Pysymällä askeleen edellä rikollista ja vastaamalla kohdennettuihin uhkiin, pidät yrityksesi tiedot turvassa ja vahingot minimissä. Kun mahdolliset uhkat pystytään havaitsemaan ajoissa ja todentamaan uhkan taso, pystytään niihin vastaamaan nopeasti ja tarvittavalla kapasiteetilla. Oikeilla työkaluilla, sekä luotettavan partnerin avulla uhkien torjunta ei ole koskaan ollut helpompaa.

Registered Partner

Olemme F-Securen rekisteröity kumppani ja saat kauttamme F-Securen yrityksille tarkoitetut tuotteet ja lisenssit. Saat myös Somicin asiantuntijoiden tuen yrityksesi tietoturvaa askarruttaviin kysymyksiin.

F-Secure Rapid Detection & Response (RDR)

Suojaa yrityksesi edistyneiltä hyökkäyksiltä

Vastaa tietoturvauhkiin tehokkaammin ja nopeammin kuin koskaan ennen. F-Secure Rapid Detection & Response -palvelulla valjastat käyttöösi F-Securen automaattisen uhka-analyysin sekä Somicin asiantuntijoiden avun, joilla torjut uhat ja kohdistetut hyökkäykset tehokkaammin ja nopeammin kuin koskaan aikaisemmin. RDR:n sovellusten ja päätelaitteiden luettelo parantaa IT-ympäristön ja tietoturvan tilanteen näkyvyyttä ja havaitsee epäilyttävän toiminnan keräämällä ja yhdistämällä käyttäytymistietoja perinteisiä haittaohjelmia laajemmin. Minimoit toiminnan keskeytykset ja maineelle aiheutuvat haitat havaitsemalla ja torjumalla kohdennetut hyökkäykset nopeasti. Automatisoitujen toimien ansiosta vastatoimiin on mahdollisuus ryhtyä ympäri vuorokauden.

Miksi F-Secure RDR?

Reaaliaikainen näkymä IT-ympäristösi tietoturvan tilaan

Suojaat yrityksesi yrityksesi tiedot havaitsemalla tietomurrot nopeasti

Vastaa nopeasti hyökkäyksiin Somicin asiantuntijoiden avulla

Automatisoidut vastatoimet vähentävät kyberhyökkäyksien vaikutuksia

Luetteloi ja rajoita kaikki haitalliset sovellukset tai pilvipalvelut

MITEN RDR TOIMII?

F-Securen alan johtava teknologia palveluksessasi

1. Päätelaitteissa olevat kevyet tunnistimet on suunniteltu käytettäväksi kaikissa yrityksen oleellisissa tietokoneissa. Tunnistimet tarkkailevat käyttäjien käyttäytymiseen perustuvia tapahtumia ja lähettävät ne pilvipalvelimelle reaaliajassa.

2. Reaaliaikainen käyttäytymistietojen analyysi ja Broad Context Detection -mekanismit rajaavat tietoja, erottavat haitalliset käyttäytymistavat normaaleista ja havaitsevat näin todelliset hyökkäykset nopeasti.

3. Uhkien tunnistaminen helpottuu ilmoituksissa olevan kattavan kontekstitiedon sekä havainnollisen hyökkäysdatatn ansiosta. Ilmoituksia voi hallinnoida Somicin asiantuntijoiden avulla, ja hankalat tapaukset voidaan välittää eteenpäin F-Securelle.

4. Jos havainto vahvistetaan, ratkaisu ohjaa ja neuvoo uhkan rajaamisen ja korjaamisen edellyttämissä toimissa.

page1image55416640

KIINNOSTUITKO? OTA YHTEYTTÄ

© Somic 2020

Tietoturva