KUINKA SUOMALAINEN TUOTEMERKINNÄN TIENRAIVAAJA KASVOI OSAKSI KANSAINVÄLISTÄ KONSERNIA.

"Automaatiota ja tehokkuutta on myös helpompi tarjota asiakkaille, kun omat viestintä- ja resurssinhallinta-asiat on hoidossa ja turvallisissa käsissä," Lauri Bragge, toimitusjohtaja Getra Oy.

GETRAN PALVELULUPAUS ON KAIKEN PERUSTA

"Tarjoamme merkintälaitteillemme huoltopalvelua nopealla vasteajalla ja kattaen koko Suomen alueen. Valtuutettujen huoltoteknikoidemme ammattitaito ja osaaminen ovat tulosta laitevalmistajiemme toimittamasta koulutuksesta sekä asiakkaittemme kanssa tehdystä tiiviistä yhteistyöstä," iloitsee Getra Oy:n Lauri Bragge.

Lauri-Bragge.jpg

AUTOMATISOINNIN URANUURTAJA SUOMESSA

Getra on toiminut johtavana tuotemerkintäratkaisujen toimittajana jo vuodesta 1987, jolloin Magnus Finnilä ja Jaakko Jousi näkivät kasvavan tarpeen automatisoiduille merkintäratkaisuille teollisuudessa. Suomen Teollisuusmerkintä tarjosi ensimmäisenä yrityksenä Suomessa automatiikkaa hyödyntäviä merkintälaitteita teholtaan heikompia käsileimasimia korvaamaan. Näin Getra on osaltaan tukenut teollisuuden automaation kasvua Suomessa.

Getra_tiimi.jpeg

ASIAKKAINA SUOMEN JOHTAVAT TEOLLISUUSYRITYKSET

Palvelumme peruskivenä ovat alusta asti olleet luottamus ja kumppanuus niin omassa tiimissä kuin asiakkaidemme ja laitevalmistajiemme kanssa. Monet asiakkaamme ovatkin kulkeneet rinnallamme yrityksemme perustamisesta lähtien.

Asiakkaamme Orion, Bayer, Fazer, Hartwall, Valmet, Genelec, Valio jne. vaativat täsmällisyyttä ja nopeutta. Nyt siihen on Somic IT-ulkoispalvelun myötä paremmat työkalut ja tehostetut prosessit. "Kiitos Somicin tiimille järjestelmämme hallinnasta, teknisestä tuesta ja tietoturvasta. Osaavalta asiakaspalvelultanne saa aina avun", Lauri Bragge, Getra Oy.

SOMIC PAKETOI IT-ULKOISTUSPALVELUT ASIAKKAALLE HELPOKSI

Microsoft M365 pilvipalvelut, IT-laitteet, tietoliikenne, verkot, hallintapalvelut, asennus ja koulutus, asiakaspalvelu, palvelupyynnöt, tukipalvelut, etähallintapalvelut, tukisovellutukset, etäseuranta, verkkolaitteiden hallinta ja valvonta 24/7 ja tietoturva sisäänrakennettuna. Kaikki yhdellä kertaa - helposti. Koko it-palveluiden kirjo tai vain ne, joita tarvitaan.

GETRA OY LUOTTAA IT ULKOISTUKSEEN

"Kahden vuoden jälkeen sanon, toimii. Kiitos yhteistyöstä. Homma maksoi itsensä takaisin nopeasti", Lauri Bragge, toimitusjohtaja Getra Oy.

GETRA TÄNÄ PÄIVÄNÄ

Yritys siirtyi vuonna 2021 belgialaisen perhekonserni Getra Groupin omistukseen. Vaikka Suomen Teollisuusmerkinnän nimi muuttui, niin palvelu, tuote sekä osaava tiimi vahvistuivat.

Getra myy, asentaa ja huoltaa teollisuuden merkintälaitteita. Tuotevalikoimana on huipputeknologiaa hyödyntävät ja toimintavarmat Videojet-tuotemerkin mustesuihku-, laser-, kalvo- ja etikettimerkintälaitteet. Lisäksi Getra edustaa mm. FOBA- ja EBS-tuotemerkin laitteita, kuten kamera-avusteisia lasermerkintäasemia ja käsikäyttöisiä merkintälaitteita.

Suomessa useat teollisuuden johtavat yritykset ovat Getra Oy:n asiakkaita.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

Kerromme lisää mielellämme Getran kokemuksista sekä ICT palveluidemme hyödyistä asiakkaillemme. Ota rohkeasti yhteyttä myynti@somic.fi.

Lue IT ULKOISTUS PALVELUSTA

Ota yhteyttä

Lomakkeen tiedoissa on puutteita. Tarkistathan syöttämäsi tiedot ja yritä uudelleen.

Lomakkeen toimituksessa tapahtui odottamaton virhe. Otathan meihin yhteyttä sähköpostitse.

Kiitos!

Pyyntösi on lähetetty! Otamme sinuun pian yhteyttä.