Somic Yrityksenä

Mistä Somic lähti, miten se toimii ja minne se on menossa. Lue alta kuinka kauppiaiden pojista tuli ICT – yrittäjiä ja mikä innovaatio syntyi yrityksen pyöräretkellä

Lue kokonainen kertomus Somicin tarina 20 vuotta klikkaamalla otsikkoa.

Historia

Kauppiaiden pojista menestyneiksi yrittäjiksi ― eihän se nyt niin pitkä matka ollut ― 35 vuotta.

Me ei todellakaan olla aina ymmärretty toisiamme. Helpotti kun päätettiin ymmärtää asiakasta ja tajuta, että maailmassa on myös meitä viisaampia ihmisiä. Heidät me sitten palkattiin.

Eero Taipale
perustaja, Henkilöstöjohtaja

Kun ensin ollaan rapiat 10 vuotta isojen operaattoreiden palveluksessa ja siinä sitten tajuaa, että PK- asiakkaaseen saa käyttää kahvin ja kuusi minuuttia liksaansa ajatellen, niin tuli ajatus, että jos me nyt sitten tehtäisiin omassa firmassa toisin. Ja kasvoihan ne PK-asiakkaatkin. Me siinä heidän mukana. Se kannatti.

Markus Torkki
perustaja, Toimitusjohtaja

Toimintatapa

Toimimme yhtesvastuullisesti huomioiden yritysvastuun laajasti. Lue tarkemmin Somicin vastuullisesta toiminnasta.

Asiakkaillemme haluamme korostaa myös arvovalintojamme.

Mietittiin firman fillariretkellä henkilöstön kesken, että mitä ne asiakkaat oikeasti haluaa ja tarvitsee. Päädyttiin siihen sitten, että meidän tekniikan sekä asiakaspalvelun Piiat ja Laurit on niitä joita meidän pitää oikeesti kiittää - niinku asiakkaatkin on tehny. Paketoitiin palvelukonseptit uusiks niin että on asiakkalle helppoa ja sujuvaa. Tykkäsivät. Tuli suksee. Mutta meiltä nyt meni pari vuotta ja kainalot kastuivat sen kaiken mahdollistamiseksi.

Minna Torkki
Myyntijohtaja, Partner

Ura

Ei yhden illan juttuja. Jostain syystä 10 vuotta on kauraa työsuhteissamme.

Meillä pelataan kaffen aikaan toimistolla pingistä. Kyllä. Etänä saa tehdä. Kyllä. Me kysytään miten voit jos ero tulee. Kyllä. Villasukkia jalassa saa tehdä töitä. Kyllä. Me ollaan ihan hönöjä. Niin kuin Sinäkin. Kyllä. Sinusta voi tulla osakas. Kyllä. Yrityksen perustajien jutut ovat huonoja. Kyllä. Me nyt vaan ollaan ihmisiä, saakutin ahkeria ja tiedetään jokainen aikas paljon omasta jutusta.

Somic konserni

Somicin ICT-konserniin kuuluvat myös GBC Networks Oy ja Somic Turku Oy.

GBC Networks Oy on nokkela teleoperaattori, jonka systeemejä myös maailmalla käytetään. Sen palveluita hyödyntävät jopa isot teleoperaattorit - myös Suomessa. GBC Networks oli ensimmäisiä SIP-operaattoreita maailmassa. Se SIP eli VOIP tulee sanoista Voice over IP eli puhetta netissä - niinku kaikki puhelut nykypäivänä.

Somic Turku Oy palvelee kaikenkokoisia asiakkaitaan Turun seudulla aina Paraisten portilta Porin Reposaareen. Ja tietty turunmurteella maustettuna. Joo ja on palvelullut jo yli 15 vuotta. Kyl maar.

Somic Oy Yhteystiedot

Somic Oy osoitteet ja yhteystiedot

Ota yhteyttä

Lomakkeen tiedoissa on puutteita. Tarkistathan syöttämäsi tiedot ja yritä uudelleen.

Lomakkeen toimituksessa tapahtui odottamaton virhe. Otathan meihin yhteyttä sähköpostitse.

Kiitos!

Pyyntösi on lähetetty! Otamme sinuun pian yhteyttä.