Hyvää joulua toivottaen

Annamme tänä jouluna lahjat Itämerelle.

Välittäminen tuo joulun tunnelman

Somic on mukana pelastamassa Itämerta. Lahjoitimme tänäkin vuonna Joululahjavarat Itämeren suojelun hyväksi John Nurmisen säätiön kautta. Kiitos heille tärkeästä työstä.

Itameri_tarvitsee_lahjoja.jpg

Haluamme olla pelastamassa Itämerta ja sen perintöä tuleville sukupolville. John Nurmisen säätiö tekee tuloksellisia ja konkreettisia Itämeren suojelutoimia sekä varmistaa, että meren tarinat välittyvät eteenpäin jälkipolville. Meillä Somicissa arvona on muun muassa välittäminen. John Nurmisen säätiön toiminnassa korostuu myös välittäminen ympäristöstä ja tulevista sukupolvista.

Meidän mielestämme joulun tunteena korostuu myös välittäminen ja juuri siksi John Nurmisen säätiön tukeminen sopii mielestämme jouluun.

Voisiko meri olla taas joskus yhtä kirkasta kuin lapsena

Kun lukee John Nurmisen säätiön perustajan ja hallituksen puheenjohtaja Juha Nurmisen merellistä tarinaa, niin tulee mieleemme Somicin perustajien lapsuuden kokemukset Helsingin ja Turun saaristossa. "Meri oli lapsena kirkasta ja tuoksui suolaiselta - siis mereltä," muistelee Somicin toimitusjohtaja Markus Torkki saariston puhtautta. Vastaavasti purjehdus, sukeltaminen, myöhemmin merenkulun ja kartografian historia olivat luontevia harrastuksia Nurmisen alun perin Raumalta kotoisin olevan laivanvarustajasuvun jälkeläiselle Juha Nurmiselle. Jotta merellinen kulttuuriperintö säilyisi tulevillekin sukupolville, Juha päätyi perustamaan John Nurmisen Säätiön vuonna 1992. Intohimoisena sukeltajana ja merenkulkijana Juha havahtui Itämeren rehevöitymiseen ja laajoihin sinileväkukintoihin 1990-luvun lopulla. Meren hälyttävä tila sai hänet pohtimaan, voisiko säätiö tehdä jotain Itämeren hyväksi. Juhalle syntyi idea ympäristöhankkeista, joiden avulla mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä pyrittäisiin vähentämään mitattavissa olevien tulosten kautta. Näin John Nurmisen säätiön idea sai siemenen.

Toivotamme kaikille asiakkaille hyvää joulua!

John Nurmisen Säätiö_joulu_2023_email_FI.png

Ota yhteyttä

Lomakkeen tiedoissa on puutteita. Tarkistathan syöttämäsi tiedot ja yritä uudelleen.

Lomakkeen toimituksessa tapahtui odottamaton virhe. Otathan meihin yhteyttä sähköpostitse.

Kiitos!

Pyyntösi on lähetetty! Otamme sinuun pian yhteyttä.