SOMIC: SASE SUJUVOITTAA TYÖPÄIVÄÄ.

Gartner: 60% yrityksistä suunnittelee siirtymistä SASE:n hyödyntämiseen 2025 mennessä.

SASE toteutetaan asiakkaiden hyödyksi

SASE eli Secure Access Service Edge on pilvipalvelu, joka tarjoaa turvallisen pääsyn sovelluksiin ja tietoihin. Se sijoitetaan lähellä käyttäjiä, mikä voi vähentää viivettä ja parantaa suorituskykyä. Gartner ennustaa, että 60% yrityksistä suunnittelee siirtymistä SASE:n hyödyntämiseen 2025 mennessä.

Mitä SASE tarkoittaa käytännössä organisaatioille? Siihen antaa vastauksen Somicin Tuotekehitysjohtaja Kari Rapo.

“Ennen kaikki tietoliikenne kiersi keskitettyjen palomuurien läpi joko palveluntarjoajan konesalissa tai asiakkaan toimipisteissä konttorilla. Loppukäyttäjän ei tarvitse itse enää tietää milloin suojata yhteys, vaan SASE hoitaa sen automaattisesti taustalla riippumatta käyttäjän sijainnista. Helppoa käyttäjälle, vieläpä turvallisesti ja tietohallinto kiittää”, taustoittaa Kari Rapo, IT Tuotekehitysjohtaja Somic Oy.

Kari Rapo palvelee.jpg SASE tarkoittaa pilvipohjaista lähestymistä turvalliseen tietoliikenteeseen, tiivistää Tuotekehitysjohtaja Kari Rapo.

“SASE tuo käyttäjille sijaintiriippumattomuuden, mikä sopii hyvin nykyiseen hybridityöskentelymalliin: yhteyden voi ottaa paikasta riippumatta, kotona, kesämökillä tai julkisissa tiloissa tai kahviloissa. Käyttäjän yhteys sovellukseen parhaimillaan lyhenee, kun palveluun pääsee suoraan verkon reunalta, jossa työpaikan palvelut toteutetaan. Tämän ansiosta yhteyden viive voi olla lyhyempi ja palveluiden käyttökokemus parempi”, Kari Rapo täsmentää.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää kuinka voimme sujuvoittaa työpäiväänne!

myynti@somic.fi

Ota yhteyttä

Lomakkeen tiedoissa on puutteita. Tarkistathan syöttämäsi tiedot ja yritä uudelleen.

Lomakkeen toimituksessa tapahtui odottamaton virhe. Otathan meihin yhteyttä sähköpostitse.

Kiitos!

Pyyntösi on lähetetty! Otamme sinuun pian yhteyttä.