VoIP-Vaihdeliittymä

Somic IP-vaihdeliittymä -palvelu yhdistää puhelinliikenteen asiakaspalveluratkaisuihin ja puhelinvaihteisiin.

Mikä on VoIP-Vaihdeliittymä?

IP-puhelinjärjestelmä on nykyaikainen puheratkaisu organisaatioille. Puhelinvaihde ja asiakaspalveluratkaisu liitetään VoIP-vaihdeliittymällä puhelinverkkoon. Puhelut kytketään IP-pohjaisina yleiseen puhelinverkkoon tietoturvallisesti ja varmasti.

Puheliikenne hoituu tehokkaasti VOIP-vaihdeliittymällä

VoIP-vaihdeliittymä hyödyntää yrityksen sisäistä tietoliikenneverkkoa ja ulkoisia nettiyhteyksiä puheluita vastaanotettaessa ja soitettaessa.

Puhelut yritysverkossa myös ulkomailla

Palvelu mahdollistaa puhelut yrityksen IP-vaihteen kautta yhtä lailla kiinteässä kuin matkapuhelinverkossa sekä Suomessa että ulkomailla. Sisäiset puhelut esimerkiksi valtakunnallisesti tai kansainvälisesti toimivassa yrityksessä kulkevat edullisesti omassa ip-pohjaisessa yritysverkossa.

Laajenna lisäpalveluilla puhelinvaihteen ominaisuuksia

VoIP-vaihdeliittymällä hyödynnätte IP-pohjaisen puhelinvaihteenne ominaisuudet ja liittämällä palveluun mukaan muita puhelinvaihteen ominaisuuksia, voitte saada nykyisen puhelinvaihteenne uusia ominaisuuksia kuten puheluiden tallennus tai puheluvalikot.

VoIP-vaihdeliittymä eli SIP-trunk toimintaperiaate

SIP-trunk (Session Initiation Protocol) on nykyaikainen kommunikaatioratkaisu, joka mahdollistaa puhelinliikenteen välittämisen internetin tai muiden IP-verkkojen kautta. Se tarjoaa tehokkaan ja joustavan tavan hallita ja reitittää puhetta.

SIP-trunk toimii välittäjänä perinteisen puhelinverkon (PSTN) ja IP-pohjaisten kommunikaatioratkaisujen välillä. Sen avulla yritykset voivat integroida puhelinkeskukset, VoIP-palvelut ja muut kommunikaatiojärjestelmät yhteen kokonaisuuteen, mikä parantaa kommunikaation tehokkuutta ja alentaa kustannuksia.

Microsoft Teams hyödyntää VoIP-vaihdeliittymää

Yrityksen Microsoft Teams -sovellus integroidaan IP-pohjaiseen VoIP-Vaihdeliittymään eli SIP-trunkiin. Tämä tarjoaa entistäkin laajemman valikoiman kommunikaatiomahdollisuuksia ja parantaa tiimityöskentelyä entisestään.

Edut yritykselle:

  • Tehokkuus ja skaalautuvuus: SIP-trunk mahdollistaa resurssien joustavan hallinnan, jolloin voidaan skaalata kommunikaatioratkaisu liiketoiminnan kasvaessa.

  • Kustannussäästöt: Perinteisten puhelinlinjojen ja operaattorikustannusten sijaan SIP-trunk hyödyntää internetiä, mikä voi merkittävästi alentaa puhelinkuluja.

  • Monipuolisuus: SIP-trunk tukee erilaisia kommunikaatioprotokollia ja -palveluita, kuten ääni-, video- ja pikaviestintää, mikä mahdollistaa monipuolisten kommunikaatiotarpeiden täyttämisen.

  • Luotettavuus: Internetin kautta toimiva SIP-trunk tarjoaa korkean käytettävyyden ja varmuuden, mikä on tärkeää kotisivujen liiketoiminnallisessa viestinnässä.

Kokonaisuutena VoIP-vaihdeliittymä tarjoaa optimaalisen kommunikaatioratkaisun, joka parantaa asiakaspalvelua, tehostaa liiketoimintaprosesseja ja vahvistaa yrityksen ammattimaisuutta myös kansainvälisesti.

Lue lisää MS Teams palvelusta.

Ota yhteyttä

Lomakkeen tiedoissa on puutteita. Tarkistathan syöttämäsi tiedot ja yritä uudelleen.

Lomakkeen toimituksessa tapahtui odottamaton virhe. Otathan meihin yhteyttä sähköpostitse.

Kiitos!

Pyyntösi on lähetetty! Otamme sinuun pian yhteyttä.