Anilla rytmi veressä

 

Somicin asiakaspalvelijana työskentelevä Ani sambaili itsensä Suomen mestariksi

 

Império do Papagaio –tanssikoulu voitti karnevaalisamban Suomen mestaruuden. Sambakarnevaalit järjestettiin lauantaina 10.6. Voittoteemana oli rakkauden kesä. Voittajaryhmä hurmasi tuomariston erityisesti loistokkailla asuillaan, näyttävällä visuaalisella kokonaisuudella ja koreografisesti taidokkaalla etujoukollaan.

 

Ani on harrastunut tanssia koko ikänsä mutta Papagaioon hän liittyi vasta vuosi sitten.

 

”Olen todella onnellinen ja innostunut voitostamme. Tämä oli ensimmäinen voittoni joukkueessa ja nyt tuntuu todella mahtavalta! Meillä on ryhmämme kesken aina todella hyvä meininki niin harjoituksissa kuin myös esityksissäkin, niin kaikki sujuu tällöin itsestään kuin tanssi”, Ani kertoo kokemuksistaan Papagaion sambakoulussa.

 

Papagaion esityksen tarina eteni aina Vietnamin sodasta San Franciscon rakkauden kesään ja hippiliikkeen syntyaikoihin asti. Mukana nähtiin muun muassa hippibussi, kukkaislapsia, Jimi Hendrix ja Beatlesin Yellow Submarine.

 

 

Anin vuoden kestävä uurastus pukujen, tanssien, laulujen ja koreografioiden suunnittelussa ja toteutuksessa sekä esityksen harjoittelussa palkittiin.

 

Haluamme onnitella Ania koko Somicin voimin. Onnittelut 

Anille!

 

 

 

 

Lue lisää karnevaalipäivästä Suomen Sambakoulujen Liiton tiedotteesta!

 Edellinen sivu