Firma Tennis Open’15

Firmatennistapahtuma 9.6.2015 Kalastajatorpan tenniskentillä


Kevät etenee ja ilmat vähitellen lämpenevät. Samalla myös ulkotenniskentät rupeavat olemaan jälleen pelikunnossa, ja jossain vaiheessa kaikki innokkaat tenniksen harrastajat pääsevät jälleen tarttumaan tennismailoihinsa ulkotenniskentillä pitkän sisäpelikauden jälkeen. Tätä sinäkin innokkaana tenniksen harrastajana odotat? Eikö niin?

kalastajatorppa pieni


Somic Oy yhdessä muiden yhteistyökumppaneidensa kanssa järjestää tulevana kesänä yrityksille suunnatun Firma Tennis Open’15- tapahtuman. Tapahtuma järjestetään Kalastajatorpan ulkotenniskentillä tiistaina 9.6.2015 klo 14:00 eteenpäin. Pelimuoto on nelinpeli.


Nyt sinulla onkin hyvä aika ruveta valmistautumaan leikkimieliseen turnaukseen ja hankkia itsellesi sopiva nelinpelipari. Mikäli sinulla on ongelmia sopivan pelikaverin löytämisessä oman yrityksesi sisältä tai ulkopuolelta, niin voit ilmoittautua tapahtumaan myös ilman paria. Ilman omaa paria ilmoittautuneista kootaan sitten sopivia nelinpelipareja.


Nelinpelisarjoja on kaksi: Kilpasarja (tarkoitettu C-D- tasoituksen omaaville miehille ja B-D tasoituksen omaaville naisille) ja Harrastesarja (tarkoitettu tenniksen harrastajille, joilla ei ole vielä tennisliiton tasoitusta). Huom! Miehet ja naiset pelaavat samoissa sarjassa.


Tapahtumassa ohjelmassa on mm. nelinpelejä, buffet, entisen tennisammattilaisemme ja nykyisen Kreab Kavin Andersonin varatoimitusjohtajan ja partnerin, Petra Thorenin, seminaari tennikseen liittyen.


Huom! Tapahtuman yhteydessä järjestetään tennisvalmennusta TennisHedmanin valmentajien johdolla. Valmennukseen ilmoittautuneista kootaan sopivat tasoryhmät, joten jos tennis lajina kiinnostaa, niin ilmoittaudu kokeilemaan lajia asiantuntijoiden opastuksella.


Aloita tenniksen pelikautesi ulkokentillä jo nyt ja ilmoittaudu Firma Tennis Openiin!


Ilmoittautuminen spostiosoitteeseen petra.puheloinen@somic.fi ja lisätiedot 040 3040 511


Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy tiistaina 26.5.2015


Osallistumismaksu tapahtumaan on 200 euroa (alv 0%)/pari tai 100 euroa (alv 0%)/henkilö


Osallistumismaksu kattaa osallistumisen nelinpeleihin tai valmennukseen, buffetin, tennispaidan, Petra Thorenin seminaarin tennikseen liittyen sekä verkostoitumisen.


Tykkää meistä FacebookissaEdellinen sivu