Jarkko – Somicin IT-harjoittelija

Jarkko Sundqvist on aloittanut Somicin IT-harjoittelijana. Jarkko opiskelee IT-insinööriksi, Metropolian Ammattikorkeakoulussa, pääsuuntautumisenaan peliala.

 

”Hain aluksi useampaankin harjoittelupaikkaan, mutta Somicissa tuntui jo heti haastattelussa olevan selvästi kotoisampi ja innokkaampi ilmapiiri, kuin muissa paikoissa. Myös ”härkää sarvista” -tyylinen projektityö kuulosti houkuttelevalta ja tarpeeksi haastavalta”, kommentoi Jarkko Somicille hakuaan.

 

Jarkon työtehtävät koostuvat pääosin projektityylisistä tehtävistä, muun muassa MediaWikin ja muiden sähköisten alustojen parissa. ”Projektityötä minulle haastattelussa luvattiin ja sitä työnkuva on kyllä myös vastannut. IT-alalla näkyy tätä nykyä yhä enemmän ja enemmän projektityylisiä työtehtäviä perus rutiininomaisen työn lisäksi. Uskon, että Somicissa tulen saamaan hyvän kokemuksen molempiin, sekä tietenkin valaistusta siihen, millaista oikea työelämä IT-alalla on. Käytännön kokemuksen sekä asentamis- ja koodaamistaitojen uskon myös karttuvan”, kommentoi Jarkko ensi kokemuksiaan Somicista sekä työtehtävistään.

 

Mukavien työtehtävien lisäksi Jarkko iloitsee erityisesti mahtavasta työskentelyilmapiiristä. ”Erityisen mukavaa töissä ovat olleet kanssatyöskentelijät! Huumori lentää ahkeroinnin keskellä ja työilmapiiri on mukava”.

Vapaa-ajalla Jarkko rentoutuu animesarjojen parissa. Myöskin itsensä kehittäminen eri käsitöiden, liikunnan ja uuden oppimisen kautta on lähellä Jarkon sydäntä.

 

Toivotamme Jarkon tervetulleeksi Somicille sekä onnea ja menestystä työelämään!

 Edellinen sivu