page1image55415488

Kohti täydellisiä työpäiviä

Somic on lähes 20 toimintavuoden aikana hioutuneiden työtapojen, huipputiimin ja kunnioittavan työkulttuurin yhdistelmä. Työmme ytimessä sykkii se, että ymmärrämme asiakkaidemme yritystoiminnan lisäksi taustalla vaikuttavat tekijät. Kohtaamme ihmiset ihmisinä. Olemme asiakaslähtöinen, asiakasläheinen ja intohimoisesti työhömme suhtautuva yritys ja jo useat huippuyritykset ovat valinneet meidät luomaan lähtökohtia täydellisille työpäiville. Olemme luotettava, kokenut kumppanisi ICT:ssä ja haluamme olla sitä pitkään.

ict ratkaisut

Somic tuntee asiakkaansa. Palvelumme räätälöidään yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle. Pidämme huolen siitä, että kaikenlaiset huoltovälit – vaikkapa IT-infran huollot tai palvelupaketin sisällön päivitykset – pysyvät tasaisina ja asiakkaan toiveiden mukaisina. Luomme tietoturvallisia, vakaita ja ajantasaisia ICT-ratkaisuja. Lisäksi autamme ja opastamme uusien järjestelmien ja laitteiden käyttöönotossa, jotta uudistukset saadaan nopeasti osaksi asiakkaan toimintaa.

Lähdemme siitä, että palveluntarjoaja-asiakassuhde on elävä ja alati kehittyvä prosessi. Emme myy ilmaa, emmekä tähtää nopeisiin voittoihin, vaan asiakkaidemme menestystä tukevaan toimintaan sekä pitkiin asiakassuhteisiin. Tehtävämme on tarjota tuotteita ja palveluita, joita todella tarvitaan, ja jotka auttavat asiakkaidemme liiketoimintaa kasvamaan ja kukoistamaan. Somic on olemassa asiakkaitaan varten.

page1image55416640

KIINNOSTUITKO? OTA YHTEYTTÄ

© Somic 2020