Somic Turku Oy 10 vuotta

 

Turun toimipiste täyttää 10 vuotta!

 

Turun liiketoiminta alkoi vuonna 2007, jolloin Juha Palonen ja Somic Oy tekivät liiketoimintakaupan Viestituote Turku Oy:stä. Somic Turku jatkoi Viestituote Turku Oy:n asiakkuuksia. Kaupan myötä Markku Moberg tuli samalla Somic Turku Oy:n myyntijohtajaksi ja Juha Palonen jatkoi toimitusjohtajana.

 

Toimitusjohtaja Juha Palonen kertoo Somic Turku Oy:n vaiheista:
Kauppa toi tullessaan tuotteiden sekä palveluiden määrän kasvua ja parannusta. Somic Oy:n myötä palvelutarjontamme monipuolistui ja laajeni.

Alkuun haimme voimakasta kasvua, mitä uhkasi vuonna 2009 alkanut maailman laajuinen lama.
Sitkeällä työllä ja ammattitaidolla saimme uusia markkinaosuuksia sekä jalansijaa myös Somic brändin alla Turussa.
Loppuvuodesta 2009 Markku Moberg vaihtoi alaa ja hän siirtyi Raseko Oy:hyn.

Ajan mittaan palvelumme ja tuotteemme alkoivat siirtyä entistä enemmän mobiili ja IT-painotteisiksi. Vuodesta 2010 eteenpäin kasvu onkin ollut tasaisen nousevaa. Pitkäaikainen myyjämme Oili Sonk siirtyi eläkkeelle vuonna 2010.

sisääntuloaula Tku 2

Muutimme nykyisiin tiloihin Pitkämäenkadulle vuonna 2011. Kokenut työtoverimme Jouko Nurmi jäi eläkkeelle vuonna 2013 ja samana vuonna Nico Karkulahti aloitti meillä asiakkuuspäällikkönä. Vuotta myöhemmin Nico tuli Somic Turku Oy:hyn osakkaaksi.

Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä Somicin palveluihin, esimerkiksi Savo-Set Oy:n Sirpa Avaran mukaan, kaikki on toiminut juuri niin kuin oli tarkoitus. Lisäksi Somicin verkon valvonta on hänen mielestään erinomainen palvelu.

Kuvassa vasemmalta: Nico Karkulahti, Juha Palonen ja Antti Meriläinen

Tku10_2017_2

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme pitkäaikaisesta yhteistyöstä.

Juha Palonen
Toimitusjohtaja
Somic Turku Oy

SOMIC TURKU MEDALJONKIEdellinen sivu