Somicilta Lenovon uudet yrityskannettavat


Työasemien hankinta on monelle täysin hepreaa eivätkä kirjain ja numeroyhdistelmät sano hankintavaiheessa paljoakaan. Lisäksi valintaa hankaloittaa se, että työasemamalleja on nykypäivänä saatavilla satoja erilaisia. Vaatimukset kannettavalle vaihtelevat yrityskohtaisesti ja jopa yrityksen sisällä saattaa olla erilaisia käyttäjiä. Nykypäivänä tietokone on monelle työnteon edellytys, jolloin laitteiden valinta on kriittinen prosessi, jotta työpäivät sujuvat ilman hampaiden kiristelyä.


Lenovolta julkaistiin uudet mallisarjat yrityskannettavista tänä keväänä. Malleja löytyy eri käyttäjätarpeisiin, tottumuksiin ja toiveisiin pohjaten monia erilaisia. Löytyy niin perinteistä tehokannettavaa kuin hybridimallia, jossa tabletti ja tietokone on samassa laitteessa.Yrityskäytössä kriittistä on juuri toimivuus, jota tukee Lenovon uusien T450-, X250 ja X1- sarjan yrityskannettavien 3 vuoden takuu. Myös liikkuvan työn etuna on vakiona olevat muistikorttipaikat ja kestävä akku. Esimerkiksi X250 ja T450S ­malleista löytyvät vakiona sekä integroitu että irrotettava kolmikennoakku. Näin ollen peruskäytössä akku kestää lataamatta koko työpäivän. Liikkuvaa työtä tekeviä kiinnostaa usein myös laitteen paino, joka Lenovon uusissa malleissa lähtee 1,28 kilogrammasta (X1 Carbon). Osa työntekijöistä ei kuitenkaan vaadi koneelta taas liikkuvan työn edellyttämiä ominaisuuksia, vaan työ suoritetaan usein toimistossa saman pöydän ääressä, jolloin heidän tarpeisiin löytyy Lenovon valikoimista myös muita edukkaampia malleja. Lisäksi kaikille niille ihmisille tiedoksi, jotka ovat kaivanneet mekaanisia painikkeita touchpadiin: Nyt ne ovat tulleet takaisin!


Somicin sanoma asiakkaillemme on: Teemme IT:n helpoksi. Tämä koskee myös kannettavien työasemien hankintaa. Tarkoituksemme on käydä läpi asiakkaan kanssa läpi tarpeita ja toiveita sekä ymmärtää ydintä – laitteiden käyttötarkoitusta. Tällöin toiveet ja tarpeet on helposti konkretisoitavissa oikeanlaiseksi kannettavaksi, myös oikeankokoisella kovalevyllä ja muistilla varustettuna. Hankinnan helppoutta lisää se, että meidän kauttamme saatte Lenovon työasemat halutessanne myös asennettuina ja Office-pakettien hankintaankin löytyy eri hankintamalleja.


Ota yhteyttä meihin niin mietitään sopiva kokonaisuus Teille ja Teidän käyttäjillenne!


Asiakaspalvelu puh. 010 633 1400
asiakaspalvelu@somic.fiSinulla on mahdollisuus tulla myös Somicin Vappuaaton aamiaistilaisuuteen kuulemaan lisää Lenovon tuoteuutuuksista 30.4.2015 klo 8:00-10:00 Somicin tiloihin. Täyttämällä alla olevan lomakkeen ilmoittaudut tilaisuuteenNimesi

Yritys

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

captcha
Kirjoita kuvan varmennus:Edellinen sivu